آموزش کیک آلبالو پنیری
کیک آلبالو پنیری یک کیک ساده و خوشمزه است که روی آن با پنیر و آلبالو پوشش داده شده است. این کیک را میتوان در وعده عصرانه یا در کافیشاپها سرو کرد. به دلیل وجود لایهای از پنیر و آلبالو، نیازی به تزیین خاصی ندارد و طعم آن، ترکیبی از ترشی و شیرینی است که بسیار دلچسب است. برای یادگیری کامل مراحل تهیه این کیک خوشطعم، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک آلبالو پنیری | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد سفید | ۲ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
روغن | دو سوم لیوان |
شکر پرچرب | دو سوم لیوان |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چای خوری |
آلبالو | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۳ قاشق غذا خوری |
پنیر خامه ای | ۲۰۰ گرم |
آموزش کیک آلبالو پنیری
مرحله اول
برای درست کردن کیک آلبالویی خوشمزه با طعم پنیر، ابتدا تخممرغها را در یک کاسه بشکنید. وانیل و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط کرم رنگ و کشدار شود. سپس شیر و روغن را اضافه کرده و باز هم هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
مرحله دوم
بکینگ پودر و آرد را با هم الک کرده و در سه مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند. سپس آلبالو و شکر را در یک قابلمه لایهای بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر آب و غلیظ شود.
مرحله سوم
در یک کاسه، پنیر خامهای و آلبالوی غلیظ شده را با هم مخلوط کنید. قالب کیک را چرب کرده و مایه کیک را داخل آن بریزید. سپس مخلوط پنیر و آلبالو را روی کیک بریزید و آن را در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهاید، قرار دهید.
مرحله چهارم
به کیک حدود ۳۵ تا ۴۵ دقیقه فرصت دهید تا خوب بپزد. طعم این کیک به خاطر آلبالو و پنیر ترکیبی از شور و ترشی و شیرینی است که بسیار خوب و خوشایند است. وقتی کیک پخته شد، آن را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود. سپس از قالب خارج کرده و میتوانید آن را سرو کنید.