کیک اسفنجی بدون فر

این کیک اسفنجی بدون استفاده از فر و همزن درست می‌شود و برای کسانی که این وسایل را ندارند بسیار مناسب است. برای یادگیری قدم به قدم این دستور پخت، با سایت رضیم همراه شوید.

مواد لازم برای کیک اسفنجی بدون فر
آرد ۲ و نیم تا ۳ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ لیوان
وانیل ⅓ قاشق چایخوری
شیر ۱ لیوان
روغن مایع ۴ و نیم قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر

مرحله اول

برای شروع، یک کاسه مناسب برداشته و تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم. با یک همزن دستی به مدت ۱۰ دقیقه هم می‌زنیم تا مخلوط کاملاً روشن و کش دار شود.

مرحله دوم

حالا روغن و شیر را به مخلوط قبلی اضافه می‌کنیم و به مدت ۱ دقیقه دیگر با همزن دستی مخلوط می‌کنیم تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم

در این مرحله، آرد را همراه با بکینگ پودر داخل یک کاسه می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم. سپس آرد را از الک عبور می‌دهیم و این کار را دو بار دیگر تکرار کرده و سپس آن را به آرامی روی مخلوط تخم‌مرغ الک می‌کنیم.

مرحله چهارم

مخلوط کیک را با یک لیسک به آرامی و به صورت دورانی هم می‌زنیم تا کاملاً یکدست شود. سپس یک تابه مناسب برداشته و کف آن را با کمی روغن چرب می‌کنیم و کمی آرد روی آن می‌پاشیم.

مرحله پنجم

تابه را برعکس می‌کنیم تا آرد اضافی بریزد و سپس مخلوط کیک را درون تابه می‌ریزیم. تابه را چند بار روی سطحی محکم می‌کوبیم تا هوای اضافی از بین برود و بعد آن را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

حالا درب تابه را با یک دم‌کنی می‌پوشانیم و سپس درب تابه را می‌گذاریم. تابه را روی شعله پخش‌کن قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزد.

مرحله هفتم

بعد از گذشت این زمان، کیک را تست می‌کنیم. اگر پخته شده باشد، آن را از روی حرارت برمی‌داریم و می‌گذاریم تا کاملاً خنک شود. در نهایت کیک را داخل ظرف سرو می‌گذاریم و به شکل دلخواه برش می‌زنیم. نوش جان!