آموزش کیک انار
کیک انار یکی از کیک های خوشمزه و خاص ایرانی است که غالباً برای پذیرایی در شب یلدا تهیه میشود. برای دیدن دستور پخت کامل و مرحله به مرحله کیک انار، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک انار | |
آرد | ۲ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ¾ پیمانه |
آب انار | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۴ عدد |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
عصاره وانیل | ۳ تا ۴ قطره |
شکلات چیپسی | ¼ پیمانه |
گاناش | به مقدار کافی |
آموزش کیک انار
مرحله اول
برای درست کردن کیک انار خوشمزه، اول یک کاسه مناسب انتخاب میکنیم. سپس تخممرغها را به همراه شکر و وانیل در کاسه میریزیم و با همزن برقی روی دور تند حدود ۷ دقیقه هم میزنیم تا مواد کرم رنگ و حجیم شوند.
مرحله دوم
حالا روغن مایع را به مخلوط اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم. سپس آب انار را اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه هم میزنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند. حالا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله مخلوط آرد را دو بار الک میکنیم و دوباره به مایه کیک اضافه میکنیم. این کار را در ۳ مرحله انجام میدهیم و با لیسک به آرامی هم میزنیم تا مواد فقط با هم ترکیب شوند.
مرحله چهارم
حالا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس شکلاتهای چیپسی را به مایه کیک اضافه کرده و کمی هم میزنیم. بعد یک قالب مناسب انتخاب میکنیم.
مرحله پنجم
با کره سرد، کف قالب را چرب میکنیم و کمی آرد روی آن میپاشیم. سپس مایه کیک را در قالب میریزیم و چند بار قالب را به آرامی به سطح کار میزنیم تا حبابهای هوای موجود در کیک خارج شوند.
مرحله ششم
قالب را در وسط فر قرار داده و اجازه میدهیم به مدت ۴۰ دقیقه بپزد. بعد از ۴۰ دقیقه، با یک خلال دندان یا یک سیخ چوبی، کیک را تست میکنیم. اگر خلال تمیز بیرون آمد، کیک پخته است و آن را از فر خارج میکنیم.
مرحله هفتم
در نهایت اجازه میدهیم کیک کاملاً خنک شود. سپس آن را در ظرف دلخواه قرار میدهیم و با گاناش و دانههای انار تزئین میکنیم. این کیک را میتوانید در شب یلدا درست کرده و در کنار خانواده لذت ببرید. نوش جان.