“`html
آموزش کیک بهار نارنج
شکوفههای درخت نارنج که به نام بهار نارنج شناخته میشود، بسیار خوشبو و معطر است. بوی این شکوفه ها به آرامش اعصاب کمک میکند. به همین خاطر، عرق این شکوفه بیشتر در تهیه شربت ها به کار میرود. برای تهیه این کیک خوشمزه که کیک بهار نارنج نام دارد، از عرق آن استفاده میکنیم. این عرق نه تنها خاصیت آرامش بخشی دارد، بلکه کیک را معطر و خوش طعم میکند. میتوانید این کیک را با انواع شربتها و چای نوش جان کنید. کیفیت عرق بهار نارنج در طعم نهایی کیک بسیار تأثیر دارد. برای دیدن مراحل آموزش تهیه کیک بهار نارنج، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم کیک بهار نارنج | |
آرد سفید سه صفر | ۳۰۰ گرم |
شیر | ۱۲۰ گرم |
عرق بهار نارنج | ۱۲۰ گرم |
شکر | ۲۸۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
روغن مایع | ۱۱۰ گرم |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چای خوری |
نمک | یک هشتم قاشق چای خوری |
آموزش کیک بهار نارنج
مرحله اول
برای تهیه کیک بهار نارنج خوشمزه و مجلسی، ابتدا تخممرغ، شکر و وانیل را در یک کاسه بریزد و با همزن بزنید تا رنگ مایه روشن شود و کمی حجم بگیرد. سپس روغن را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
مرحله دوم
در این مرحله، عرق بهار نارنج و شیر را اضافه کنید و فقط کمی هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. نیازی به هم زدن خیلی زیاد نیست. آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه دیگر با هم مخلوط کرده و الک کنید.
مرحله سوم
سپس مواد خشک را به مخلوط قبلی در دو مرحله اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا هوای کیک حفظ شود. یک قالب ۲۵ سانتیمتری را چرب کنید و کمی آرد بپاشید. سپس قالب را تکان دهید تا آرد اضافی خارج شود.
مرحله چهارم
حالا فر را از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا کاملاً گرم شود. سپس مواد کیک را درون قالب بریزید و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا خوب بپزد.
مرحله پنجم
بعد از گذشت ۴۰ دقیقه، با یک سیخ چوبی یا خلال دندان مرکز کیک را چک کنید. اگر کیک پخته باشد، آن را از فر خارج کرده و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
مرحله ششم
سپس، کیک را به آرامی از قالب خارج کرده و روی یک توری فلزی قرار دهید تا زیر آن هم هوا بخورد و خنک شود. وقتی کیک خنک شد، آن را در ظرف مناسب قرار دهید و با انواع عرقیجات و شربت گلاب یا چای سرو کنید.