آموزش کیک دارچینی

کیک دارچینی یکی از کیک‌های خوشمزه و محبوب در دنیا است که به روش‌های مختلفی درست می‌شود. این کیک خوشمزه را می‌توانیم با سیب هم درست کنیم. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله آموزش کیک دارچینی با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک دارچینی
آرد قنادی ۲٫۵ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
پودر دارچین ۲ قاشق چایخوری
وانیل ۲ قاشق چایخوری
شیر ۲۰۰ میلی لیتر
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
روغن ۱۰۰ میلی لیتر
شکر ۱ و ¼ پیمانه
نمک ¼ قاشق چایخوری
کشمش و گردو به مقدار دلخواه

آموزش کیک دارچینی

مرحله اول

برای تهیه کیک دارچینی، ابتدا آرد را با دارچین، نمک و بکینگ پودر مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. سپس این مخلوط را سه بار الک کرده و کنار می‌گذاریم. بعد تخم‌مرغ‌ها را همراه با وانیل و شکر در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم.

مرحله دوم

حالا مواد را به مدت ۴ دقیقه با همزن برقی با سرعت زیاد هم می‌زنیم تا رنگ کرمی و کشدار پیدا کنند. بعد روغن مایع و شیر را به مواد اضافه کرده و به اندازه‌ای هم می‌زنیم که فقط مواد ترکیب شوند.

مرحله سوم

در این مرحله مخلوط آرد را کم کم اضافه کرده و با لیسک به آرامی از یک سمت به شکل دورانی مخلوط می‌کنیم. توجه کنید که نباید مواد را بیش از حد هم بزنیم.

نکته: اگر مواد را زیادی مخلوط کنیم، کیک به درستی پف نمی‌کند.

مرحله چهارم

حالا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس یک قالب مناسب انتخاب کرده و کف آن را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم یا با روغن چرب کرده و آرد می‌پاشیم.

مرحله پنجم

نصف مایه کیک را در قالب می‌ریزیم و چند بار قالب را روی سطح کار محکم می‌زنیم. سپس کشمش و گردو را با یک قاشق غذاخوری آرد مخلوط می‌کنیم تا به آرد آغشته شوند.

مرحله ششم

حالا کشمش و گردوی آغشته به آرد را روی مایه کیک می‌ریزیم، سپس باقی‌مانده مایه کیک را در قالب می‌ریزیم و قالب را برای پخت در فر می‌گذاریم. بعد از ۳۵ تا ۴۵ دقیقه، کیک آماده است و می‌توانیم آن را از فر خارج کنیم.