آموزش کیک رول موز

کیک رول موز، یک دسر لذیذ و ساده است که نیازی به استفاده از فر ندارد و به راحتی آماده می‌شود. این کیک جزو کیک‌های یخچالی بوده و در یخچال تهیه می‌شود. پایه این کیک با بیسکوییت‌های پتی بور ساخته می‌شود. روی بیسکوییت‌ها یک لایه گاناش و یک کرم خوشمزه قرار می‌گیرد و سپس به شکل لوله‌ای برش و رول می‌شود. در این دسر از موز استفاده می‌شود که سرشار از فسفر و پتاسیم است و برای سلامتی مفید می‌باشد. این رول‌ها می‌توانند به عنوان دسر یا شیرینی در مجالس و مهمانی‌ها سرو شوند. برای یادگیری کامل طرز تهیه کیک رول موز، با ما همراه باشید.

مواد لازم کیک رول موز
بیسکوییت پتی بور کاکائویی ۱ بسته و ۸ عدد
موز ۵ عدد
کره نرم شده ۳ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای گاناش
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکلات شیری ۱۶۰ گرم
مواد لازم برای کرم
شیر ۴ لیوان
زرده تخم مرغ ۲ عدد
نشاسته ۴ قاشق غذا خوری
شکر دانه ریز کمتر از ۱ فنجان
وانیل کمی
خامه زده شده به مقدار لازم
کره نرم شده ۱ قاشق غذا خوری

آموزش کیک رول موز

مرحله اول

برای تهیه کیک خوشمزه رولتی با موز، در ابتدا باید کرم را آماده کنیم. برای این کار، کره را از یخچال بیرون می‌آوریم تا نرم شود. سپس یک قابلمه برداشته و شیر، زرده تخم‌مرغ، شکر، نشاسته و وانیل را داخل آن می‌ریزیم.

مرحله دوم

سپس قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم و به طور مداوم هم می‌زنیم تا مخلوط پخته و غلیظ شود. در نهایت غلظت آن باید به اندازه‌ای باشد که مانند فرنی شود.