آموزش کیک رژیمی بدون شکر

کیک رژیمی بدون شکر یکی از کیک‌های خوشمزه و سالم است که برای افرادی که رژیم غذایی دارند، مناسب است. برای یادگیری کامل مراحل تهیه این کیک خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک رژیمی بدون شکر
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱ لیوان + ۱ قاشق غذاخوری
شیره خرما ½ لیوان
خرما ۶ عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق مرباخوری
گردو خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
شیر ¼ لیوان
روغن مایع ¼ لیوان

آموزش کیک رژیمی بدون شکر

مرحله اول

برای درست کردن کیک رژیمی بدون شکر، ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس تخم‌مرغ‌ها و وانیل را در یک کاسه می‌ریزیم و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می‌زنیم.

مرحله دوم

حالا شیره خرما، روغن مایع و شیر را به ترتیب به کاسه اضافه می‌کنیم و پس از اضافه هر کدام به مدت ۱۰ ثانیه هم می‌زنیم. سپس پوست و هسته خرماها را جدا کرده و آنها را به کاسه می‌ریزیم و به مدت ۱۰ ثانیه هم می‌زنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، آرد، بیکینگ پودر و پودر دارچین را در الک ریخته و ۳ بار الک می‌کنیم. سپس آرد الک شده را طی ۳ مرحله به کاسه اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم می‌زنیم تا مایه کیک یکدست شود.

مرحله چهارم

اکنون گردوهای خرد شده را با آرد باقی‌مانده مخلوط کرده و به کاسه می‌افزاییم و به آرامی هم می‌زنیم. این کار باعث می‌شود که گردوها در ته قالب نروند. سپس قالب را در طبقه میانی فر قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۴۰ دقیقه در فر بماند تا به خوبی پخته شود. پس از این مدت، با یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو می‌بریم و در صورتیکه مایه کیک به آن نچسبیده باشد، کیک کاملاً پخته شده است.

مرحله ششم

در این مرحله، قالب را از فر خارج کرده و می‌گذاریم کیک کاملاً خنک شود. سپس کیک را از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم. در نهایت، کیک را با چای تازه دم سرو می‌کنیم. نوش جان.