آموزش کیک زعفرانی

کیک زعفرانی یکی از کیک‌های خوشمزه و محبوب در سطح بین‌المللی است که معمولاً به عنوان عصرانه سرو می‌شود. اگر می‌خواهید نحوه درست کردن این کیک را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای کیک زعفرانی
آرد قنادی ۲٫۵ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱٫۵ لیوان
شیر گرم دو سوم لیوان
وانیل ½ قاشق چایخوری
روغن مایع ½ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۵ قاشق غذاخوری غلیظ

مراحل تهیه کیک زعفرانی

مرحله اول

برای درست کردن کیک زعفرانی ساده ابتدا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس این مخلوط را دو بار الک می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. بعد باید زرده‌ها و سفیده‌های تخم‌مرغ را به دقت جدا کنیم. سفیده‌ها را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله دوم

سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن به خوبی هم می‌زنیم تا کف کنند. سپس ۳ قاشق غذاخوری از شکر را به آنها اضافه می‌کنیم و تا زمانی هم می‌زنیم که سفیده‌ها کاملاً فرم بگیرند و وقتی ظرف را برمی‌گردانیم، نریزد.

مرحله سوم

حالا سفیده‌ها را در یخچال می‌گذاریم و زرده‌های تخم‌مرغ را با باقی‌مانده شکر و وانیل به مدت ۵ دقیقه هم می‌زنیم تا رنگ آن روشن و کشدار شود. سپس شیر را به آن اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه هم می‌زنیم تا خوب مخلوط شود.

مرحله چهارم

در این مرحله زعفران دم‌کرده را اضافه می‌کنیم و به اندازه‌ای هم می‌زنیم که همه مواد با هم یکدست شوند. سپس روغن مایع را اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر هم می‌زنیم. حالا همزن را کنار می‌گذاریم و آرد را به دو مرحله به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مواد را به آرامی به صورت دورانی هم می‌زنیم تا آرد به خوبی با دیگر مواد مخلوط شود. بعد سفیده‌های تخم‌مرغ را در سه مرحله به مخلوط اضافه کرده و به آرامی هم می‌زنیم تا پف آنها از بین نرود.

مرحله ششم

حالا قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی یا کمی روغن چرب می‌کنیم. سپس مایه کیک را داخل قالب می‌ریزیم و سه بار به کف کار می‌کوبیم تا هوای اضافی خارج شود.

مرحله هفتم

قالب را در فری که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار می‌دهیم تا کیک پخته شود. زمان لازم برای آماده شدن کیک حدود ۴۵ تا ۵۵ دقیقه است. پس از ۴۵ دقیقه می‌توانیم با یک خلال دندان کیک را تست کنیم.

مرحله هشتم

برای تست کیک، خلال را در مرکز کیک فرو می‌کنیم. اگر چیزی به آن نچسبید، یعنی کیک کاملاً پخته است. سپس کیک را از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم خنک شود. بعد از قالب بیرون آورده و در ظرف سرو قرار می‌دهیم.