“`html
آموزش کیک سیب با رویه مرنگ
کیک سیب یک دسر خوشمزه و خوشعطر است که با سیب تازه و مواد ساده برای کیک درست میشود. در اینجا، روشی برای تهیه کیک سیب در فر ارائه میدهیم که سریع و آسان است. روی این کیک با مرنگ پوشانده شده است، بنابراین نیازی به تزیینات اضافی ندارد و ظاهر جذاب و متفاوتی دارد. این کیک میتواند به عنوان خوراکی عصرانه همراه با چای یا قهوه سرو شود و همچنین به عنوان یکی از کیکهای محبوب در کافیشاپها قابل ارائه است. برای یادگیری دقیق و گام به گام تهیه کیک سیب با رویه مرنگ، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم کیک سیب با رویه مرنگ | |
کره | ۱۱۰ گرم |
شکر | سه چهارم پیمانه معادل ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
خامه ترش یا ماست غلیظ | یک چهارم پیمانه یا ۶۰ گرم |
وانیل | کمی |
بکینگ پودر | یک و نیم قاشق چای خوری |
نمک | یک چهارم قاشق چای خوری |
آرد | ۲۵۰ گرم |
شیر | نصف پیمانه |
سیب متوسط | ۲ الی ۳ عدد |
آب لیمو | نصف یک عدد |
دارچین | به مقدار لازم |
شکر برای مخلوط کردن با سیب | ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری |
شکر برای مرنگ | سه چهارم پیمانه معادل ۱۵۰ گرم |
آموزش کیک سیب با رویه مرنگ
مرحله اول
ابتدا کره را نیم ساعت قبل از شروع کار بیرون میگذاریم تا به دمای اتاق برسد و نرم شود. همچنین فر را روی دماى ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم. برای این کیک از یک قالب کمربندی با قطر ۲۰ تا ۲۵ سانتیمتر استفاده میکنیم و برای جلوگیری از چسبیدن کیک، کف آن را با کاغذ روغنی میپوشانیم.
مرحله دوم
“““html
سیبها را پوست کنده و به صورت برشهای نازک در میآوریم. سپس آب لیمو را روی سیبها میریزیم. بعد از آن، دارچین و ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری شکر را روی سیبها میپاشیم و همه را با هم ترکیب کرده و کنار میگذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله، آرد، نمک و بکینگ پودر را در یک کاسه مناسب با هم مخلوط کرده و الک میکنیم و کنار میگذاریم. زرده و سفیدههای تخممرغ را جدا کرده و در دو کاسه مجزا میریزیم. سفیدهها را برای تهیه مرنگ روی کیک کنار میگذاریم.
مرحله چهارم
در کاسه دیگری، شکر و کره را حدود ۵ دقیقه با همزن میزنیم تا سبک و پفکی شود. سپس زردهها را یکی یکی به آن اضافه کرده و هر کدام را یک یا دو دقیقه میزنیم. حالا شیر و وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملاً مخلوط شود.
مرحله پنجم
در این مرحله، خامه ترش یا ماست غلیظ را به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم تا ترکیب شود. آرد را به آرامی و به تدریج اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم میزنیم تا یکدست شود. مایه کیک را در کف قالب میریزیم و سطح آن را صاف میکنیم.
مرحله ششم
حالا سیبها را به ترتیب روی مایه کیک میچینیم و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار میدهیم تا بپزد. زمانی که کیک پخت، آن را از فر بیرون میآوریم و برای خنک شدن کنار میگذاریم. در این بین که کیک در حال خنک شدن است، مرنگ را آماده میکنیم.
مرحله هفتم
برای تهیه مرنگ، سفیدهها را به خوبی با همزن میزنیم تا کاملاً یکدست شوند، سپس شکر را به تدریج اضافه کرده و همزدن را ادامه میدهیم تا کاملاً پفکی، سفید و سفت شود به طوری که با برگرداندن ظرف نریزد.
مرحله هشتم
حال، مرنگ را به صورت کاملاً یکدست روی سطح کیک پخش میکنیم و شکل میدهیم. سپس به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آن را در فر قرار میدهیم. در این مرحله باید دقت کنیم که مرنگ نسوزد و تنها باید کمی طلایی شود.
مرحله نهم
اگر روی مرنگ طلایی نشد، چند دقیقه گریل فر را روشن میکنیم، اما باید مراقب باشیم که نسوزد. سپس کیک را از فر خارج کرده، دور آن را آزاد میکنیم و از قالب در میآوریم تا سرد شود. بعد از سرد شدن، آن را سرو میکنیم.