آموزش کیک سیب بدون فر

کیک سیب یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌هاست که با مواد ساده و سیب‌های تازه درست می‌شود. در این آموزش به شما یاد می‌دهیم که چگونه یک کیک سیب خوشمزه را در قابلمه روی گاز تهیه کنید، بدون نیاز به فر. سیب میوه‌ای مفید و خوش‌طعم است که به کیک طعم خوبی می‌دهد. این کیک مانند پای سیب فروشگاهی است و می‌توانید آن را به عنوان عصرانه با چای یا قهوه سرو کنید. همچنین، این کیک می‌تواند در منوی کافی‌شاپ‌ها قرار بگیرد. برای آموزش کامل تهیه کیک سیب بدون فر، با ما همراه باشید.

مواد لازم کیک سیب بدون فر
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۳ قاشق غذا خوری
وانیل کمی
نمک ۱ پنس
شیر نصف لیوان
روغن یک چهارم لیوان
آرد ۱ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
سرکه سفید ۱ قاشق غذا خوری
شکر برای کف قابلمه ۲ قاشق غذا خوری
سیب قرمز ۲ عدد

آموزش کیک سیب بدون فر

مرحله اول

برای تهیه کیک سیب خوشمزه، ابتدا یک ظرف بزرگ بگیرید و تخم‌مرغ را داخل آن بشکنید. سپس، شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید. بعد، نمک، شیر و روغن را هم اضافه کنید.

مرحله دوم

اکنون مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس، آرد و بکینگ‌پودر را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید. بعد از آن، سرکه را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. دو سیب را با پوست، به صورت حلقه‌ای برش بزنید.

مرحله سوم

با استفاده از یک کاتر یا وسیله دیگر، وسط سیب‌ها را برش بزنید. حالا یک قابلمه یا تابه بردارید و کف آن را با کمی روغن چرب کنید. سپس، شکر را در کف قابلمه بپاشید. سیب‌ها را در کف ظرف بچینید و مایه کیک را روی آن‌ها بریزید.

مرحله چهارم

در این مرحله، یک دم‌کنی روی در قابلمه بگذارید و درب آن را ببندید. قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد. برای اطمینان از پخته شدن کیک، می‌توانید با یک سیخ چوبی کیک را امتحان کنید.

مرحله پنجم

اگر سیخ تمیز خارج شد، کیک را با یک بشقاب برگردانید و دوباره به قابلمه یا تابه برگردانید و ۵ دقیقه دیگر بپزید تا طرف دیگر کیک نیز برشته شود. سپس، کیک را در یک ظرف مناسب قرار دهید و روی آن را با پودر قند تزیین کنید.