آموزش کیک سیب خامه ای

کیک سیب خامه‌ای یک کیک سه لایه است که به راحتی درست می‌شود و طعم بسیار خوبی دارد. این کیک به خاطر ظاهر زیبایش نیاز به تزیین خاصی ندارد. لایه اول کیک از برش‌های سیب تشکیل شده، لایه دوم به مواد کیک مربوط می‌شود و لایه سوم یک کرم است که با کیک در فر پخته می‌شود. این کیک را می‌توانید به عنوان میان‌وعده کنار چای یا قهوه سرو کنید و همچنین می‌تواند در منوی کافی‌شاپ‌ها قرار گیرد. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله کیک سیب خامه‌ای، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک سیب خامه‌ای
تخم‌مرغ ۲ عدد
وانیل ۱ بسته ۵گرمی معادل یک چهارم قاشق چای‌خوری
شکر ۱ استکان
بکینگ‌پودر ۲ قاشق چای‌خوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
شیر ۱ استکان
آرد ۲۵۰ گرم
مواد لازم برای کرم
تخم‌مرغ ۱ عدد
نشاسته ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
شیر ۲۵۰ میلی‌لیتر
سیب ۲ عدد اسلایس شده

آموزش کیک سیب خامه‌ای

مرحله اول

برای تهیه این کیک خوشمزه با طعم سیب و خامه، ابتدا کرم را درست می‌کنیم. برای این کار، یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و همه مواد کرم را درون آن می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم. سپس به خوبی هم می‌زنیم تا کرم به قوام بیفتد.

مرحله دوم

وقتی کرم به قوام مورد نظر رسید، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم. سپس یک کاسه برداشته و تخم‌مرغ، شکر و وانیل را در آن می‌ریزیم و آنقدر هم می‌زنیم که رنگ مایه کرمی و کشدار شود. بعد کره و شیر را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا ترکیب شود.

آموزش کیک سیب خامه‌ای

در نهایت بکینگ‌پودر و آرد را الک کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا مواد یکدست شود. سیب‌ها را به صورت نازک برش می‌زنیم. یک قالب را چرب کرده و سیب‌ها را به شکل زیبایی درون آن می‌چینیم. سپس مایه کیک را به آرامی روی سیب‌ها می‌ریزیم.

مرحله چهارم

کرمی که در مرحله اول درست کردیم را در یک قیف ریخته و به شکل دایره‌ای روی کیک می‌ریزیم. فر را از قبل گرم کرده‌ایم و سپس قالب کیک را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم و حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه می‌گذاریم بپزد. در آخر، روی کیک را با پودر قند تزیین می‌کنیم.