آموزش کیک سیب و دارچین
کیک سیب و دارچین یکی از کیکهای خوشمزه و آسانی است که معمولاً برای عصرانه تهیه میشود. این کیک خوشمزه با ترکیب آرد، گلاب، روغن، سیب، شکر، دارچین و وانیل درست میشود و میتوانیم بسته به سلیقهامان، از مغزیجات مختلف هم استفاده کنیم. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله کیک سیب و دارچین ادامه مطلب را در سایت رضیم دنبال کنید.
مواد لازم کیک سیب و دارچین | |
تخم مرغ | ۶ عدد |
آرد | ۲ لیوان |
گلاب | ½ لیوان |
روغن | ⅓ لیوان |
سیب | ۱ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
دارچین | قاشق غذاخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
آموزش کیک سیب و دارچین
مرحله اول
برای تهیه کیک سیب و دارچین، اول فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید کاملاً گرم شود. سپس قالبی که میخواهید استفاده کنید، با روغن یا کاغذ روغنی بپوشانید.
نکته: اگر قالب شما دارای طرحهای ظریف است، حتماً آنرا چرب کرده و سپس آرد بپاشید تا هنگام خارج کردن کیک، مشکلی نداشته باشید.
مرحله دوم
در این مرحله آرد و پودر دارچین را با هم ترکیب کرده و بعد درون الک بریزید و سه بار الک کنید تا صاف و یکنواخت شود. سپس تخممرغها را به همراه شکر و وانیل در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن مخلوط کنید.
مرحله سوم
مخلوط تخممرغها را حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه بزنید تا بافت آن پوک و رنگش تقریباً سفید شود. بعد از پوک شدن، گلاب را به مخلوط اضافه کرده و به اندازه کافی هم بزنید تا با تمام مواد ترکیب شود.
مرحله چهارم
حالا روغن را اضافه کنید و به همین ترتیب هم بزنید تا ترکیب شود. سپس مخلوط آرد و دارچین را در سه مرحله به باقیمانده مواد اضافه کرده و با لیسک از یک سمت هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند.
نکته: مواد را فقط تا حدی هم بزنید که با هم ترکیب شوند، زیرا اگر بیش از حد مخلوط کنید، کیک خوب پف نمیکند.
مرحله پنجم
حالا نیمی از مایه کیک را در قالب بریزید. سیب را پوست بکنید و رنده کنید. سپس سیب رنده شده را با کمی دارچین و شکر مخلوط کرده و روی مایه کیک بریزید. بعد از آن، باقیمانده مایه کیک را به قالب اضافه کنید.
مرحله ششم
حالا قالب را در فر به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا کیک کاملاً بپزد. وقتی کیک پخت آن را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید کامل خنک شود. سپس میتوانید آن را در ظرف دلخواه سرو کرده و برش بزنید.