آموزش کیک سیب پنبه ای

کیک سیب پنبه ای یکی از کیک های خوشمزه و معروف است که طعم و بافت جالبی دارد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله درست کردن کیک سیب پنبه ای، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک سیب پنبه ای
آرد ۱ و ¾ پیمانه
شکر ۱ پیمانه سرخالی
تخم مرغ ۴ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری سرپر
نمک ¼ قاشق چایخوری
شیر ½ پیمانه
روغن مایع ½ پیمانه
وانیل ¼ قاشق چایخوری
مواد لازم برای میانی کیک
سیب ۲ عدد
شکر ۱ قاشق سوپخوری
پودر دارچین ۱ قاشق مرباخوری
کره ۱۵ گرم

آموزش کیک سیب پنبه ای

مرحله اول

برای درست کردن کیک سیب پنبه ای خوشمزه، ابتدا فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم تا خوب داغ شود. سپس، تخم‌مرغ‌ها را با شکر و وانیل در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله، تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بزنید تا رنگ آنها روشن و حالت کشدار پیدا کند. سپس شیر و روغن مایع را به مخلوط اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط کنید تا همه چیز خوب ترکیب شود.

مرحله سوم

حالا آرد، بیکینگ پودر و نمک را در الک ریخته و سه بار الک کنید. سپس این مخلوط را به دو مرحله به کاسه اضافه کنید. حالا با استفاده از لیسک، مواد را به آرامی و به یک سمت هم بزنید.

مرحله چهارم

وقتی که مایه کیک به طور کامل یکدست شد، هم زدن را متوقف کنید. به یاد داشته باشید که اگر بیش از حد هم بزنید، بیکینگ پودر غیرفعال می‌شود و کیک خوب پف نمی‌کند.

مرحله پنجم

حالا به تهیه مواد میانی می‌پردازیم. برای این کار، سیب‌ها را بشویید و پوستشان را بکنید، سپس آنها را به صورت مکعب‌های کوچک خرد کنید. بعد یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم بگذارید.

مرحله ششم

در این مرحله، سیب‌ها را با شکر، کره و پودر دارچین در تابه مخلوط کنید. بگذارید شکر ذوب شده و سیب‌ها کاراملی شوند، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله هفتم

حالا قالب مورد نظر را با روغن مایع چرب کرده و مقداری آرد روی آن بپاشید. قالب را برگردانید تا آرد اضافی بریزد. سپس نیمی از مایه کیک را در قالب ریخته و مواد میانی را روی آن قرار دهید.

مرحله هشتم

در این مرحله، باقی‌مانده مایه کیک را روی مواد میانی بریزید و قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید. اجازه دهید کیک ۳۰ دقیقه در فر بپزد. در این مدت، درب فر را اصلاً باز نکنید.

مرحله نهم

بعد از ۳۰ دقیقه، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را به مرکز کیک فرو ببرید و بیرون بکشید. اگر مایه‌ای به آن نچسبیده بود، کیک کامل پخته است. حالا قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کیک خنک شود.

مرحله ده

زمانی که کیک کاملاً خنک شد، آن را از قالب درآورده و به شکلی که دوست دارید برش بزنید. در نهایت، برش‌های کیک را در یک ظرف قرار دهید و آنها را با چای تازه دم میل کنید. نوش جان!