آموزش کیک قابلمه ای

کیک قابلمه ای یکی از کیک‌های خوشمزه و ساده ایرانیست که در طعم‌های مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله آموزش کیک قابلمه ای لطفا با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک قابلمه ای
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل  نوک قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق غذاخوری
ماست ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع  ۴ قاشق غذاخوری
آرد ۴ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر  ۱ قاشق چایخوری

آموزش کیک قابلمه ای

مرحله اول

برای درست کردن کیک قابلمه ای، ابتدا تخم مرغ را همراه با شکر و وانیل در یک کاسه بریزید. بعد با همزن برقی به مدت حدود ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا مایه تخم‌مرغ روشن و کمی کشدار شود.

مرحله دوم

سپس ماست و روغن مایع را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید و دوباره به مدت ۱ دقیقه با همزن بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند. حالا آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را در یک کاسه دیگر بریزید.

مرحله سوم

در این مرحله، مخلوط آرد را درون الک بریزید و ۳ بار الک کنید. سپس مواد خشک را به آرامی در ۳ مرحله به مایه تخم‌مرغ اضافه کنید و با یک لیسک به آرامی هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا یک تابه نچسب را با کمی روغن مایع چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید. تابه را برگردانید تا آرد اضافی بریزد. سپس شعله پخش‌کن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله، مایه کیک را درون تابه بریزید و تابه را چند بار روی سطح کار بزنید تا هوای اضافی خارج شود. بعد حرارت را کم کنید و درب تابه را با دم کنی بپوشانید.