آموزش کیک لبو

کیک لبو یک نوع کیک ساده و خوشمزه ایرانی است که طعمی خاص و دلچسب دارد. برای یادگیری روش تهیه کیک لبو به صورت کامل و مرحله به مرحله، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک لبو
لبو ۲۵۰ گرم
کره ۲۰۰ گرم
زست پوست لیمو ترش تازه ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۱۸۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۳۰۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق مرباخوری

آموزش کیک لبو

مرحله اول

برای شروع تهیه کیک لبو، ابتدا کره را حدود ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد و نرم شود.

مرحله دوم

در این مرحله، لبو را بشویید و پوست آن را بکنید. سپس با رنده درشت، آن را رنده کنید. همچنین، لیمو ترش تازه را بشویید و پوست آن را با رنده ریز بکنید.

مرحله سوم

حالا کره نرم شده را به همراه شکر در یک کاسه قرار دهید و با همزن برقی به مدت ۵ تا ۶ دقیقه هم بزنید تا مخلوط روشن و سبک شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله چهارم

حالا با اضافه کردن تخم‌مرغ آخر، وانیل را هم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب یکدست شود. سپس زست لیمو ترش را به مخلوط اضافه کرده و کمی هم بزنید.

مرحله پنجم

در این مرحله، آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه مخلوط کرده و سپس ۳ بار الک کنید. این مخلوط آرد را به تدریج به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید.

مرحله ششم

حالا با کمک لیسک، مایه کیک را به آرامی هم بزنید تا یکدست شود. سپس لبو رنده شده را به مخلوط کیک اضافه کنید و هم بزنید.

“““html

اضافه می‌کنیم، سپس هم می‌زنیم تا مواد با هم قاطی و یکدست شوند.

مرحله هفتم

حالا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم و منتظر می‌مانیم تا فر به خوبی گرم شود. سپس، داخل قالب را با کمی روغن مایع چرب می‌کنیم و بعد مقداری آرد روی آن می‌پاشیم. قالب را برمی‌گردانیم تا آرد اضافی خارج شود.

مرحله هشتم

در این مرحله، مایه کیک لبو را داخل قالب می‌ریزیم و بعد قالب را چند بار محکم به سطح کار می‌کوبیم تا حباب‌ و هوای اضافی از بین بروند. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم.

مرحله نهم

اکنون اجازه می‌دهیم کیک لبو به مدت ۵۰ دقیقه در فر بماند تا بپزد. بعد از این مدت، کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می‌کنیم؛ به این صورت که یک سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو می‌کنیم.

مرحله دهم

در این مرحله، سیخ چوبی را از کیک خارج می‌کنیم. اگر مایه کیک به سیخ نچسبیده باشد، یعنی کیک به طور کامل پخته است. سپس کیک را از فر خارج کرده و می‌گذاریم کامل خنک شود، بعد از قالب خارج می‌کنیم.

مرحله یازدهم

در پایان، کیک لبو را به اندازه و شکلی که دوست داریم برش می‌زنیم و برش‌ها را در ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم. سپس کیک را به سلیقه‌ خود تزیین کرده و با چای زعفرانی سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)