آموزش کیک مخملی

کیک مخملی یکی از کیک های خوشمزه و محبوب است که به شکل های مختلفی درست می شود. برای یادگیری طرز تهیه آن به صورت کامل و مرحله به مرحله، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک مخملی
آرد قنادی ۲۴۰ گرم
شکر ۱۸۰ گرم
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ¾ پیمانه
باترمیلک ۱ پیمانه
سرکه سفید ۱ قاشق سوپخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی ۲ قاشق مرباخوری
خامه فرم گرفته ۵۰۰ گرم
شربت با طعم دلخواه برای رطوبت کیک
موز و گردو برای لایه های کیک

آموزش کیک مخملی

مرحله اول

برای درست کردن کیک مخملی خوشمزه، اولین قدم این است که فر را در دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس آرد را با پودر کاکائو مخلوط کرده و ۲ تا ۳ بار الک می‌کنیم تا خوب ترکیب شود. بعد این ترکیب را کنار می‌گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله، شکر، جوش شیرین و نمک را به مخلوط آرد اضافه می‌کنیم. سپس روغن مایع، رنگ خوراکی و سرکه را در یک ظرف جداگانه خوب مخلوط می‌کنیم و با همزن دستی زده تا یکدست شود.

مرحله سوم

حالا باترمیلک (که در آموزش باترمیلک به آن اشاره شده) را به مخلوط آرد اضافه می‌کنیم و سپس مخلوط روغن را هم می‌زنیم. مواد را طوری مخلوط می‌کنیم که به هم بچسبند و یک بافت یکدست پیدا کنند. سپس ادامه می‌دهیم…

“`

تخم مرغ‌ها را به مخلوط اضافه می‌کنیم و تا زمانی که همه مواد خوب با هم مخلوط شوند، هم می‌زنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، قالبی با شکل قلب را با کمی روغن چرب می‌کنیم و مایه کیک را درون آن می‌ریزیم. سپس قالب را در فر می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بپزد. بعد از این مدت، آن را از فر خارج کرده و می‌گذاریم خنک شود.

مرحله پنجم

حالا کیک را به ظرف دلخواه‌مان برمی‌گردانیم و گوشه‌های زاویه‌دار آن را می‌گیریم. لبه‌های اضافی کیک را ریز ریز کرده و کنار می‌گذاریم. سپس کیک را به صورت افقی به سه قسمت مساوی برش می‌زنیم.

مرحله ششم

در این مرحله، لایه‌های کیک را با شربت مرطوب کرده و بین هر لایه مقداری خامه، گردو و موز خرد شده می‌گذاریم و سپس آنها را روی هم قرار می‌دهیم. بعد از آن، اطراف و روی کیک را با خامه فرم‌گرفته می‌پوشانیم.

مرحله هفتم

حالا خرده‌های کیک را به اطراف و روی کیک می‌پاشیم تا شکل کیک نرم و مخملی شود. در انتها، کیک را به مدت چند ساعت در یخچال می‌گذاریم تا خامه کمی سفت شود، سپس آن را از یخچال خارج کرده و سرو می‌کنیم.