آموزش کیک مرغ
کیک مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در دنیا است که با دستورهای متفاوتی درست میشود. این کیک معمولاً به دو روش تهیه میشود: یکی به صورت داغ و دیگری به صورت سرد. کیک مرغ سرد کمی شبیه به سالاد الویه است و هر دو گزینههای عالی برای جشنها و مراسمها هستند. در صورتی که بخواهیم این کیک را برای جشن تولد کودکان تهیه کنیم، میتوانیم آن را به صورت تکی درست کنیم تا برای مهمانها راحتتر باشد. اگر به دنبال یک دستور پخت ساده هستید، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۶ نفر | |
سینه مرغ | ۲ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
جعفری | نصف لیوان |
پیازچه | ۱ لیوان |
گردو | ۱ لیوان |
خیارشور | نصف لیوان |
پیاز | ۱ عدد |
سس مایونز | ۱ لیوان |
چوب دارچین | ۱ عدد |
نان تست | ۱ بسته |
ماست خامه ای | نصف لیوان |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
دستور پخت کیک مرغ
آماده کردن آب جوش
برای تهیه سالاد مرغ خوشمزه به صورت سرد، اول از همه یک قابلمه را نصف آب میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا آب به جوش بیاید. سپس پیاز کوچک را پوست کرده، میشوییم و به چهار قسمت برش میزنیم.
پخت سینه های مرغ
حالا وقتی آب در حال جوشیدن است، سینههای مرغ را در قابلمه میگذاریم. همچنین، چوب دارچین را هم اضافه میکنیم و درب قابلمه را میپوشانیم. حرارت را کم میکنیم تا سینهها به مدت ۳۰ دقیقه کاملاً پخته شوند.
پخت تخم مرغ ها
در این مرحله، تخممرغها را در یک کیسه میگذاریم، آن را میبندیم و در قابلمهای قرار میدهیم. سپس روی آن آب میریزیم و با حرارت ملایم به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه میپزیم.
آماده کردن سایر مواد
در حالی که سینه مرغ و تخممرغها در حال پخت هستند، بقیه مواد را آماده میکنیم. برای این کار، پیازچهها و جعفری را پاک کرده و میشوییم. سپس آنها را در آبکش میگذاریم تا آب اضافیشان برود.
مخلوط مواد
سپس آنها را روی تخته آشپزخانه خرد میکنیم و در یک کاسه میریزیم. تخممرغهای آبپز شده را پوست کرده و رنده میکنیم و به پیازچه و جعفری اضافه میکنیم. سینههای مرغ را از روی حرارت برمیداریم.
ریش ریش کردن سینه های مرغ
سینههای مرغ را در آبکش میگذاریم تا آب اضافی آنها خارج شود. سپس روی تخته آشپزخانه آنها را ریش ریش میکنیم و به تخممرغها اضافه میکنیم. خیارشورها را میشوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد کرده و به بقیه مواد اضافه میکنیم.
آماده سازی سس مواد
در این مرحله، گردوها را با چاقو خرد کرده و بر روی مواد میریزیم. سپس در یک کاسه مناسب، ماست خامهای، سس مایونز و کمی نمک و فلفل سیاه میریزیم و خوب هم میزنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
اضافه کردن سس به مواد کیک مرغ
در این مرحله، سس را به مواد کیک مرغ اضافه میکنیم و همه چیز را خوب هم میزنیم تا سس به تمام مواد بچسبد. سپس نان تستها را روی تخته آشپزخانه قرار میدهیم.
ریختن مواد روی نان تست
بعد، لبههای خشک نان تستها را با چاقو بر میداریم. یک ظرف مناسب برای تهیه سالاد انتخاب میکنیم و کف آن را با نان تست میپوشانیم و روی آن از مواد کیک مرغ میریزیم تا نانها مشخص نباشند.
تکرار مجدد مرحله قبل
در این مرحله، دوباره روی مواد کیک مرغ یک لایه نان تست میچینیم. سپس مجدداً بر روی آن مقداری از مواد کیک مرغ میریزیم. میتوانید چندین لایه از این مواد را همینطور اضافه کنید تا تمام شود.
پوشاندن کیک با سس مایونز
در پایان، بهتر است که لایه آخر و روی کیک مرغ از مواد باشد که آن را با سس مایونز کاملاً میپوشانیم تا همه نقاط کیک مرغ پوشیده شود. سپس روی ظرف را با سلفون میپوشانیم و در یخچال قرار میدهیم.
استراحت و سرو
باید مقداری زمان بدهیم تا سس به خوبی به نان تست نفوذ کند. پس از گذشت ۴ ساعت، کیک مرغ ما آماده است. سپس آن را از یخچال خارج کرده و روی آن را با مواد دلخواه به سلیقه خود تزیین میکنیم.
نکات تهیه کیک مرغ
کیک مرغ داغ
اگر میخواهید این کیک خوشمزه را به صورت داغ درست کنید، باید از ساندویچ ساز استفاده کنید. مواد کیک را میتوانید به سلیقه خود تغییر دهید؛ مثلاً برای کیک مرغ داغ، موادی مانند سیبزمینی، قارچ و حتی برنج پخته نیز مناسب هستند.
به جای ماست میتوانید از پنیر ورقهای یا پنیر پیتزا استفاده کنید. بعد از قرار دادن مواد روی نان تست، کمی پنیر پیتزا اضافه کنید و لایه دیگری از نان را روی مواد فشار دهید. سپس در ساندویچ ساز قرار دهید تا به شکل اسنک پخته شود. در پایان با سس دلخواه نوش جان کنید.