آموزش کیک مرغ داغ

کیک مرغ داغ یکی از خوشمزه‌ترین نوع‌های کیک مرغ است که داغ سرو می‌شود. برای دیدن دستور پخت کامل و مرحله به مرحله کیک مرغ داغ، سایت رضیم را دنبال کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱ لیوان
ماست ⅔ لیوان
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
روغن مایع ⅔ لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
مواد میانی کیک
سینه مرغ ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
سیب زمینی کوچک ۲ عدد
کنسرو ذرت ۲ قاشق غذاخوری
کنسرو نخود فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آویشن به مقدار کافی
فلفل دلمه ای ½ فلفل دلمه ای

آموزش کیک مرغ داغ

مرحله اول

برای درست کردن کیک مرغ داغ خوشمزه، اول از همه مواد میانی کیک را آماده می‌کنیم. برای این کار، سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد می‌کنیم. بعد پوست سیب زمینی‌ها را کنده و شسته و به شکل مکعب‌های کوچک برش می‌زنیم.

مرحله دوم

حالا یک تابه مناسب را انتخاب می‌کنیم و کمی روغن درون آن می‌ریزیم. سپس اجازه می‌دهیم روغن خوب داغ شود. بعد سیب زمینی‌ها را به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا سرخ شده و طلایی شوند.

مرحله سوم

در این مرحله، فلفل دلمه‌ای را شسته و دانه‌های آن را خارج می‌کنیم. سپس به صورت مکعب‌های کوچک خرد می‌کنیم. بعد از آن، دوباره کمی روغن در تابه‌ای که سیب زمینی‌ها را سرخ کردیم می‌ریزیم و بعد سینه مرغ را به آن اضافه می‌کنیم.

“““html

را اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، سینه مرغ را تفت می‌دهیم تا خوب سرخ و پخته شود. سپس پیاز را پوست کنده و به صورت ریز خرد می‌کنیم و به مرغ اضافه می‌کنیم و دوباره تفت می‌دهیم.

مرحله پنجم

حالا فلفل دلمه‌ای که خرد کرده‌ایم را به تابه می‌افزاییم و کمی تفت می‌دهیم تا بوی خامی از بین برود. سپس کنسرو ذرت و کنسرو نخود فرنگی را در آبکش می‌ریزیم تا آب اضافی‌شان خارج شود.

مرحله ششم

اکنون نخود فرنگی و ذرت به همراه سیب‌زمینی سرخ‌کرده را به مخلوط مرغ اضافه کرده و با هم مخلوط می‌کنیم. در این مرحله نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را می‌ریزیم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا بوی خام ادویه‌ها گرفته شود.

مرحله هفتم

در این قسمت مواد میانی را از روی حرارت برمی‌داریم و به سراغ تهیه خمیر کیک مرغ می‌رویم. برای این کار ماست و بکینگ پودر را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم و اجازه می‌دهیم ماست پف کند.

مرحله هشتم

حالا یک کاسه جداگانه انتخاب می‌کنیم و تخم‌مرغ را در آن می‌ریزیم و با چنگال خوب هم می‌زنیم تا کاملاً یکدست شود. سپس روغن مایع را اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم تا مواد ترکیب شود.

مرحله نهم

در این مرحله مخلوط ماست و بکینگ پودر را به تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و خوبی مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. سپس آرد را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم و همه را خوب هم می‌زنیم.

مرحله دهم

توجه داشته باشید که بافت این خمیر باید شل باشد، پس در صورت نیاز آرد بیشتری اضافه نکنید. سپس یک تابه مناسب انتخاب کرده و کف آن را با مقداری روغن چرب می‌کنیم. نیمی از خمیر را در کف تابه ریخته و تمامی مواد میانی را روی آن اضافه می‌کنیم.

مرحله یازدهم

حالا کمی پودر آویشن روی مواد میانی می‌پاشیم و مابقی خمیر را روی این مواد می‌ریزیم. در ادامه درب تابه را با دم‌کنی می‌پوشانیم و تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم که کیک به مدت ۴۵ دقیقه بپزد.

مرحله دوازدهم

در نهایت پس از این مدت، کیک مرغ را برمی‌گردانیم و اجازه می‌دهیم ۱۵ دقیقه دیگر هم طرف دیگر کیک بپزد. در آخر کیک مرغ را با سس کچاپ و سس سفید تزئین کرده و سپس به دلخواه برش می‌زنیم. نوش جان.