آموزش کیک ملکه بادام

کیک ملکه بادام یکی از کیک‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است که معمولاً در مهمانی‌ها تهیه می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه این کیک را مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک ملکه بادام
آرد سفید ۱ و نیم لیوان
نشاسته ذرت ½ لیوان
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ½ لیوان
ماست ⅔ لیوان
وانیل ½ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
مواد لازم تاپینگ
عسل ۳ قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای ۳ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
خلال بادام یا پرک بادام ۱۰۰ گرم

آموزش کیک ملکه بادام

مرحله اول

برای تهیه کیک ملکه بادام، اول از همه باید مواد اولیه را آماده کنید. به یاد داشته باشید که تمامی مواد باید در دمای اتاق باشند. پس از آماده شدن، می‌توانید مرحله بعدی را شروع کنید.