آموزش کیک میکادو
کیک میکادو یکی از نوعهای خوشمزه و ساده کیکهای ایرانی است که با ترکیبات مختلف درست میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این کیک، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک میکادو | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
کره | ۲۰۰ گرم |
خامه | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۲۰۰ گرم |
پودر کاکائو | ۵۰ گرم |
جوش شیرین | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
آرد | ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم |
مواد لازم برای کرم کیک | |
کره | ۳۰۰ گرم |
شیر عسلی | ۶۰۰ گرم |
عصاره وانیل | چند قطره |
پودر کاکائو | ۲۰ گرم |
آموزش کیک میکادو
مرحله اول
برای درست کردن کیک میکادو، اولین کار این است که تخممرغها را با شکر داخل یک کاسه مناسب بریزیم. بعد با همزن خوب هم میزنیم تا مخلوط یکدستی درست شود. سپس کره که در دمای اتاق است به همراه جوش شیرین و خامه را اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله دوباره مخلوط را با همزن هم میزنیم تا یکدست شود. بعد آرد و پودر کاکائو را روی مواد الک میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم تا خمیر نرم و نچسبی ایجاد شود.
مرحله سوم
حالا خمیر را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم میکنیم و هر قسمت را به شکل گرد یا مربع با وردنه باز میکنیم. سپس آنها را در یخچال قرار میدهیم تا ۴۰ دقیقه استراحت کند. در این زمان کرم کیک را آماده میکنیم: کره را در یک کاسه ریخته و روی بخار کتری میگذاریم تا ذوب شود.
مرحله چهارم
در این مرحله شیر عسلی را به کره ذوب شده اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا خوب ترکیب شوند. بعد عصاره وانیل و پودر کاکائو را هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا بافت یکدستی حاصل شود.
مرحله پنجم
حالا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم. سپس یکی از خمیرها را از یخچال خارج کرده و با وردنه به شکل نازکی باز میکنیم و داخل سینی فر قرار میدهیم.
مرحله ششم
در این مرحله سینی را به مدت ۷ تا ۸ دقیقه در فر قرار میدهیم تا خمیر پخته شود. باقی خمیرها را هم به همین صورت آماده میکنیم. سپس یک لایه از خمیر پخته شده را روی سطح کار قرار داده و مقداری از کرم را روی آن میمالیم.
مرحله هفتم
حالا دوباره یک لایه دیگر خمیر اضافه کرده و از کرم روی آن میمالیم. این کار را ادامه میدهیم تا خمیر و کرم تمام شود. در نهایت روی کیک را به دلخواه خود با شکلات رنده شده تزئین کرده و آن را در یخچال قرار میدهیم تا کمی سفت شود.