آموزش کیک نارنگی اسپانیایی

کیک نارنگی اسپانیایی یکی از کیک‌های محبوب در اسپانیا است و معمولاً در فصل برداشت نارنگی برای میان‌وعده تهیه می‌شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله این کیک خوشمزه، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک نارنگی اسپانیایی
تخم مرغ ۴ عدد
کره ۸۰ گرم
شکر ¾ پیمانه
نمک ۱ پنس
آرد ¾ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
رنده پوست نارنگی ۲ قاشق چایخوری
آب نارنگی ½ پیمانه

آموزش کیک نارنگی اسپانیایی

مرحله اول

برای تهیه کیک نارنگی به روش اسپانیایی، ابتدا فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا کاملاً گرم شود. سپس یک قالب به قطر ۲۲ سانتیمتر را با کاغذ روغنی خوب می‌پوشانیم.

مرحله دوم

در این مرحله، سفیده و زرده تخم‌مرغ را از هم جدا می‌کنیم. سپس سفیده تخم‌مرغ را با کمی نمک خوب هم می‌زنیم تا سفت و پفکی شود. بعد از آن سفیده را به یخچال می‌گذاریم.

مرحله سوم

حالا زرده تخم‌مرغ را با شکر و رنده پوست نارنگی در یک کاسه مناسب مخلوط می‌کنیم. این کار را با سرعت بالا انجام می‌دهیم تا مواد نرم و کرم‌مانند شوند. سپس کره ذوب شده را بعد از اینکه خنک شد، اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، به آرامی آب نارنگی را به مخلوط اضافه کرده و هم می‌زنیم تا همه چیز خوب ترکیب شود. بعد از آن، سفیده تخم‌مرغ را از یخچال خارج کرده و در دو مرحله به مخلوط اضافه می‌کنیم و با لیسک به آرامی هم می‌زنیم.

مرحله پنجم

حالا آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و آن را روی مخلوط درون کاسه الک می‌کنیم. در حین اضافه کردن آرد، با لیسک مواد را هم می‌زنیم تا مایه کیک یکدست شود. سپس مایه کیک را در قالب می‌ریزیم.

مرحله ششم

در این مرحله، قالب را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در وسط فر قرار می‌دهیم و منتظر می‌مانیم تا کیک کاملاً بپزد. در نهایت کیک را از قالب خارج می‌کنیم و اجازه می‌دهیم خنک شود، سپس آن را به دلخواه برش می‌زنیم.