آموزش کیک نیش زنبوری

کیک نیش زنبوری یکی از کیک‌های خوشمزه‌ای است که در سراسر دنیا تهیه می‌شود و روش‌های مختلفی برای درست کردن آن وجود دارد. اگر می‌خواهید مراحل کامل و ساده تهیه این کیک را یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم ادامه مطلب را مطالعه کنید.

“““html

مواد لازم کیک نیش زنبوری
آرد ۲ پیمانه
مایه خمیر ۷ گرم
شیر ولرم ۱۵۰ گرم
شکر ۶۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
کره آب شده ۸۰ گرم
نمک ½ قاشق چایخوری
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم کارامل
کره ۱۵۰ گرم
شکر ۸۰ گرم
عسل ۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۵ قاشق غذاخوری
بادام پرک ۲۰۰ گرم
مواد لازم برای کرم
شیر ۸۰۰ میلی لیتر
وانیل ۲ قاشق چایخوری
شکر ۸۰ گرم
کره ۸۰ گرم
پودر پودینگ وانیل ۷۰ گرم
خامه قنادی ۴۰۰ گرم
پودر شکر ۲ قاشق غذاخوری

آموزش کیک نیش زنبوری

مرحله اول

برای تهیه کیک نیش زنبوری خوشمزه، ابتدا باید خمیر را آماده کنیم. برای این کار، آرد را داخل یک کاسه مناسب الک می کنیم. سپس در وسط آرد یک گودال ایجاد کرده و شیر ولرم را به آن اضافه می کنیم. بعد از آن، شکر و خمیر مایه را به مواد اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مواد را کمی هم زده و سپس روی آن را با یک پارچه نخی می پوشانیم تا حدود ۱۵ دقیقه استراحت کند. پس از این زمان، کره ذوب شده را همراه با تخم مرغ به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

زمانی که یک خمیر نرم و لطیف به دست آوردیم، دوباره روی آن را می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه دیگر استراحت کند. در این مدت، به تهیه پودینگ می پردازیم. برای این کار، کره را در یک قابلمه می ریزیم.

مرحله چهارم

قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و اجازه می دهیم کره کاملاً ذوب شود. سپس شکر، عسل و خامه صبحانه را به قابلمه اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا شکر حل شده و مواد یکدست شود.

مرحله پنجم

بعد از آن، پرک بادام را به قابلمه اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کردن، قابلمه را کنار می گذاریم تا خنک شود. در این مرحله به تهیه پودینگ می پردازیم. شیر را در یک قابلمه جدا می ریزیم.

مرحله ششم

حالا شکر و پودر پودینگ را به شیر اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا حل شوند. سپس قابلمه را روی حرارت می گذاریم و به طور مداوم هم می زنیم تا مواد غلیظ شوند. بعد از این، وانیل و کره را هم به آن اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

بعد از ذوب شدن کره در مواد پودینگ، آن را با سلفون می پوشانیم و به یخچال می گذاریم تا کاملاً خنک شود و روی آن خوب نبندد. وقتی خمیر استراحت کرد، آن را درون یک رینگ پخش می کنیم.

مرحله هشتم

حالا روی خمیر را با تاپینگ پرک بادام می پوشانیم و به آن اجازه می دهیم به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کند. در همین زمان، فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود و بعد رینگ را در طبقه میانی فر قرار می‌دهیم.

مرحله نهم

اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بماند تا کاملاً پخته و روی تاپینگ طلایی و خوش‌رنگ شود. پس از این زمان، رینگ را از فر خارج کرده و بگذارید کیک کاملاً خنک شود. سپس آن را از رینگ جدا کنید.

مرحله دهم

حالا پودینگ خنک‌شده را از یخچال خارج کرده و خامه قنادی را کم کم به آن اضافه کرده و با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا فرم بگیرد. سپس کیک را به دو قسمت مساوی به شکل ورقه‌ای برش می‌زنیم.

مرحله یازدهم

در ادامه مخلوط پودینگ را درون قیف ماسوره‌دار می‌ریزیم و روی لایه کیک می‌ریزیم. سپس قسمت دیگر برش‌خورده‌ی کیک را روی آن می‌گذاریم. در نهایت کیک را به دلخواه با پودر قند و پودر پسته تزیین می‌کنیم. نوش جان!