آموزش کیک هویج انگلیسی

کیک هویج انگلیسی یکی از کیک‌های خوشمزه و معروف است که می‌توان با روش‌های مختلفی آن را درست کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این کیک خوشمزه، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک هویج انگلیسی
آرد ۲ لیوان
روغن مایع ¾ لیوان
هویج ۲ لیوان
تخم‌مرغ ۴ عدد
شکر ۱ و ¼ لیوان
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
مغز گردو ½ لیوان
مواد لازم کرم پنیری
پنیر خامه‌ای ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شکلات سفید ۱۰۰ گرم

آموزش کیک هویج انگلیسی

مرحله اول

برای تهیه

“`html

برای تهیه یک کیک هویج خوشمزه، ابتدا باید فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنیم تا کاملاً گرم شود. سپس آرد را با بیکینگ پودر، پودر هل و پودر دارچین درون الک می‌ریزیم.

مرحله دوم

حالا باید این مواد خشک را سه بار الک کنیم و کنار بگذاریم. سپس تخم‌مرغ‌ها و وانیل را در یک کاسه مناسب ریخته و با همزن برقی به مدت یک دقیقه هم می‌زنیم تا تخم‌مرغ‌ها نرم و در هم حل شوند.

مرحله سوم

بعد شکر را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه به خوبی هم می‌زنیم تا مخلوط به رنگ کرم و کش‌دار در بیاید. سپس هویج را شسته و پوست آن را جدا می‌کنیم و با رنده ریز رنده می‌زنیم.

مرحله چهارم

حالا روغن مایع و هویج رنده شده را به کاسه اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا مخلوط شوند. همچنین به آرامی مواد خشک و گردوی خرد شده را به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم می‌زنیم.

مرحله پنجم

وقتی که مایه کیک یکنواخت شد، هم زدن را متوقف کرده و قالب را با کاغذ روغنی پوشانده و کمی روغن مایع روی کاغذ می‌زنیم. حالا مایه کیک را داخل قالب می‌ریزیم.

مرحله ششم

قالب را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۴۰ دقیقه بپزد. در این حین به درست کردن کرم پنیری می‌پردازیم. پنیر خامه‌ای را در یک قابلمه می‌ریزیم.

مرحله هفتم

خامه را به پنیر اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مرتب هم می‌زنیم تا حباب‌های ریز روی آن ایجاد شود. سپس قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و شکلات سفید را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا کرم پنیری را مدام هم می‌زنیم تا شکلات ذوب شود و سپس اجازه می‌دهیم کرم پنیری خنک شود. پس از ۴۰ دقیقه با یک خلال دندان یا سیخ چوبی، مرکز کیک را چو می‌کنیم و سپس آن را خارج می‌کنیم.

مرحله نهم

اگر مایه کیک به سیخ نچسبیده باشد، یعنی کیک کاملاً پخته است. سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم کیک کاملاً خنک شود. حالا کیک را از قالب خارج کرده و کرم پنیری را روی آن می‌ریزیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)