آموزش کیک هویج یخچالی
کیک هویج یخچالی یکی از دسرهای خوشمزه و ساده هست که با بیسکوئیت تهیه میشود. برای یادگیری کامل مراحل تهیه این کیک جذاب، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک هویج یخچالی | |
هویج | ۱ کیلو گرم |
آب | ۲ لیوان |
شکر | ۲ لیوان |
نشاسته | ۱ لیوان |
وانیل | ۱ قاشق مربا خوری |
بیسکویت پتی بور | ۳ بسته |
آموزش کیک هویج یخچالی
مرحله اول
برای تهیه این کیک خوشمزه، اول هویجها را میشوییم و پوستش را میگیریم. سپس یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و مقداری آب در آن میریزیم و هویجها را به تکههای درشت خرد میکنیم.
مرحله دوم
حالا تکههای هویج را داخل قابلمه با آب میریزیم. قابلمه را روی حرارت متوسط میگذاریم و اجازه میدهیم هویجها در آب جوش بپزند تا کاملاً نرم شوند و آب اضافی تبخیر شود.
مرحله سوم
وقتی که آب هویجها تبخیر شد، آنها را داخل غذاساز میریزیم و میکس میکنیم تا کاملاً پوره شوند. سپس این پوره را به یک قابلمه مناسب منتقل میکنیم و شکر و نشاسته را به آن اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
قابلمه را روی حرارت ملایم میگذاریم و مدام هم میزنیم تا پوره هویج کمی غلیظ شود. وقتی که غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و وانیل را به آن اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
حالا دوباره پوره هویج را هم میزنیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند. سپس یک قالب مناسب برمیداریم و کف آن را با کیسه فریزر میپوشانیم. بعد یک لایه بیسکوئیت پتی بور را در کف قالب میچینیم.
مرحله ششم
در این مرحله مقداری از پوره هویج را روی بیسکوئیتها میریزیم و با قاشق به طور یکنواخت پخش میکنیم. سپس مجدداً یک لایه دیگر بیسکوئیت روی پوره میچینیم و این کار را ادامه میدهیم تا تمام مواد تمام شود.
مرحله هفتم
برای لایه آخر، پوره هویج را روی بیسکوئیتها میریزیم و با قاشق کاملاً صاف و یکنواختش میکنیم. سپس با چنگال روی آن طرح میزنیم. بعد این کیک را به مدت ۲ ساعت در یخچال میگذاریم تا آماده شود.
مرحله هشتم
پس از گذشت این زمان، قالب را از یخچال خارج میکنیم و کیک یخچالی را به اندازههای دلخواه برش میزنیم. برشها را در ظرف مورد نظرمان میچینیم و با چای زعفرانی سرو میکنیم. نوش جان!