آموزش کیک پرتقال و گردو

کیک پرتقال و گردو یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌های ساده است که در سرتاسر دنیا تهیه می‌شود و دستورهای مختلفی برای درست کردن آن وجود دارد. برای یادگیری کامل مراحل تهیه این کیک خوشمزه به ادامه مطلب در سایت رضیم توجه کنید.

مواد لازم کیک پرتقال و گردو
شیر ولرم ½ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
آرد ۲ پیمانه
گردوی خرد شده ½ پیمانه
رنده پوست پرتقال ۱٫۵ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
جوش شیرین ⅓ قاشق چایخوری
آب پرتقال طبیعی ⅓ پیمانه
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد

آموزش کیک پرتقال و گردو

مرحله اول

برای شروع درست کردن کیک پرتقال و گردو، تخم‌مرغ‌ها و وانیل را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم و به کمک همزن، آن‌ها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه خوب می‌زنیم تا حالت سبک و پفکی پیدا کند.

مرحله دوم

حالا شکر و رنده پوست پرتقال را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و به مدت ۳ دقیقه دیگر هم می‌زنیم. سپس کره نرم شده، شیر ولرم و آب پرتقال را هم به آن اضافه می‌کنیم و یک دقیقه دیگر مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، آرد، بکینگ پودر و جوش شیرین را در یک کاسه جداگانه با هم مخلوط می‌کنیم، سپس این مخلوط را آرام آرام روی مواد ریخته و با لیسک هم می‌زنیم تا همه چیز خوب مخلوط و یکدست شود.

مرحله چهارم

سپس گردوی خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و با لیسک هم می‌زنیم تا گردوها به خوبی در مایه کیک پخش شوند. در این مرحله، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم تا گرم شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه فر آماده شد، قالب مورد نظر را با کره یا روغن مخصوص کیک چرب می‌کنیم و مایه کیک را درون قالب می‌ریزیم. سپس چند بار قالب را به آرامی روی سطح کار می‌کوبیم تا حباب‌ها از بین بروند.

مرحله ششم

حالا قالب را به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه در فر می‌گذاریم تا کیک کاملاً بپزد. سپس کیک را از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم تا خنک شود. بعد می‌توانیم آن را به ظرف دلخواه منتقل کنیم و برش بزنیم.