آموزش کیک پنیری

کیک پنیری یکی از کیک‌های خوشمزه و نرم است که در بسیاری از کشورها تهیه می‌شود. دستور تهیه‌های مختلفی برای آن وجود دارد. با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله کیک پنیری را مشاهده کنید.

مواد لازم کیک پنیری
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۲۲۰ گرم (½ لیوان + ¾ لیوان سرخالی)
ماست ۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
کره ۴۰ گرم
وانیل نوک قاشق چایخوری
آرد ۱۰۰ گرم (¾ لیوان)

آموزش کیک پنیری

مرحله اول

برای درست کردن کیک پنیری خوشمزه، ابتدا زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا می‌کنیم. سپس زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با نصف لیوان شکر داخل یک کاسه می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم تا مواد سفید و روشن شود.

مرحله دوم

در این مرحله ماست، پنیر خامه‌ای، کره و وانیل را به مواد اضافه می‌کنیم و دوباره آن‌ها را به مدت یک تا دو دقیقه مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. سپس آرد را درون الک ریخته و روی مواد الک می‌کنیم.

مرحله سوم

در حین الک کردن آرد، با استفاده از یک لیسک مواد را مخلوط می‌کنیم تا خوب ترکیب شوند. سپس سفیده‌های تخم‌مرغ را در یک کاسه جداگانه خوب مخلوط می‌کنیم تا کف کند و بعد باقی‌مانده شکر را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

مرحله چهارم

مخلوط کردن سفیده تخم‌مرغ را ادامه می‌دهیم تا کاملا فرم بگیرد. باید آنقدر هم بزنیم که وقتی کاسه را برگردانیم، مواد از آن نریزد. سپس سفیده‌ها را به سه مرحله به مخلوط قبلی اضافه کرده و با لیسک ترکیب می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله کف یک قابلمه مناسب را با روغن یا کره خوب چرب می‌کنیم و کمی کره داخل آن می‌ریزیم. سپس قابلمه را برعکس می‌کنیم تا آرد اضافی داخل آن بریزد و بعد مایه کیک را درون قابلمه می‌ریزیم.

مرحله ششم

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و یک دم‌کنی روی در آن می‌گذاریم. اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بپزد. بعد از ۳۵ دقیقه می‌توانیم کیک را چک کنیم و اگر پخته بود، از قابلمه خارج کنیم.