“`html
آموزش کیک پیتزا
کیک پیتزا یکی از غذاهای خوشمزه و محبوی در دنیای فست فود است. این غذا به نوعی یک پیتزای معمولی است که به شکل کیک تهیه میشود. برای یادگیری روش کامل پخت کیک پیتزا، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سوسیس آلمانی | ۲ عدد |
کالباس ساده | ۲۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۴۰۰ گرم |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
سس پیتزا یا کچاپ | ۲ قاشق غذاخوری |
فلفل دلمهای رنگی | ۳ قاشق غذاخوری |
آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
آماده کردن مواد داخل کیک
مرحله اول
ابتدا سوسیسها را به صورت حلقهای برش میزنیم و آنها را در یک تابه با کمی روغن سرخ میکنیم تا دو طرف سوسیسها قهوهای و ترد شود. سپس سوسیسها را از تابه خارج کرده و ۲ قاشق غذاخوری از فلفل دلمهای را تفت میدهیم.
مرحله دوم
فلفل دلمهای را پس از سرخ کردن کنار میگذاریم و قارچهای برشزده را در همان تابه خوب سرخ میکنیم تا آب آنها کاملاً تبخیر شود و قهوهای شوند. سپس قارچها را هم از تابه خارج کرده و کنار میگذاریم.
مواد لازم برای خمیر پیتزا | |
آرد نان فانتزی | ۳ تا ۴ لیوان |
شیر ولرم | ۱ لیوان |
آب ولرم | ¼ لیوان |
خمیر مایه فوری | ۳ قاشق چایخوری |
شکر | ۳ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن مایع | ۶ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق مرباخوری |
آموزش کیک پیتزا
مرحله اول
برای درست کردن کیک پیتزا، اول از همه خمیر مایه را با ۱ قاشق چایخوری شکر و آب ولرم در یک ظرف مخلوط میکنیم. سپس روی ظرف را میپوشانیم و به مدت ۱۰ دقیقه در جای گرمی میگذاریم تا خمیر مایه بگذارد و حباب بزند.
مرحله دوم
تخم مرغ را در یک کاسه میریزیم و با چنگال کاملا هم میزنیم تا نرم و یکدست شود. سپس روغن مایع، شیر ولرم، ۲ قاشق چایخوری شکر، نمک و خمیر مایه فعال شده را به آن اضافه میکنیم.
مرحله سوم
مواد را کمی هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند. حالا آرد را الک کرده و کمکم به مواد اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم تا خمیر به هم بیاید. خمیر باید کمی چسبناک باشد، سپس آن را روی میز کار منتقل میکنیم.
مرحله چهارم
حدود ۱۰ دقیقه خمیر را ورز میدهیم و چند بار آن را به آرامی روی میز کار میکوبیم. برای جلوگیری از چسبندگی خمیر به دستانتان، آنها را با کمی روغن چرب کنید و از آرد استفاده نکنید چون زیاد آرد باعث سفت و خشک شدن خمیر میشود.
مرحله پنجم
حالا یک ظرف بزرگتر از خمیر انتخاب کرده و کمی چرب میکنیم. خمیر را به شکل یک توپ بزرگ گرد میکنیم و داخل ظرف میگذاریم. سپس روی ظرف را با یک پارچه میپوشانیم و به مدت دو ساعت در یک جای گرم قرار میدهیم.
مرحله ششم
بعد از دو ساعت، خمیر دو برابر میشود. آن را روی میز کار میگذاریم و کمی ورز میدهیم تا هوا گرفته شود. سپس خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر باز میکنیم. برای کیک پیتزا به یک قالب با ارتفاع ۱۰ سانتیمتر نیاز داریم.
مرحله هفتم
کف قالب را کمی چرب میکنیم و خمیر پیتزا جادویی را داخل قالب میگذاریم و لبههای اضافی خمیر را با قیچی برش میزنیم. حالا روی خمیر کمی سس پیتزا میمالیم و روی آن مقدار کمی پنیر پیتزا میریزیم. سپس با مخلوط کالباس خرد شده و فلفل دلمهای سرخ شده پرش می کنیم.
مرحله هشتم
روی این مواد، لایههای قارچ و سوسیس میگذاریم و روی سوسیسها را با پنیر پیتزا پر میکنیم. باقیمانده فلفل دلمه ای را هم برای تزئین روی کیک استفاده میکنیم. فر را باید از ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا گرم شود.
مرحله نهم
برای ایجاد رطوبت در فر و جلوگیری از خشک شدن کیک، بهتر است یک کاسه آب جوش در فر بگذاریم. سپس کیک را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر میگذاریم تا بپزد. وقتی کیک خوب پخته شد، چند دقیقه گریل را روشن میکنیم تا پنیر روی کیک طلایی شود.
مرحله دهم
پس از اینکه پنیر پیتزای روی کیک طلایی شد، آن را از فر خارج میکنیم و کمی پودر اویشن روی کیک میپاشیم. میتوانید برای مواد داخل کیک از چیزهای دیگری مثل گوشت مرغ، گوشت چرخکرده، یا هر چیز دیگری که دوست دارید، استفاده کنید.