“`html
آموزش کیک کدو حلوایی یخچالی
کیک کدو حلوایی یخچالی یکی از کیکهای ساده و خوشمزهای هست که خیلی راحت بدون استفاده از فر درست میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این کیک خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک کدو حلوایی یخچالی | |
بیسکوئیت پتی بور | ۲ بسته |
شیر | ۱ لیتر |
پودر نشاسته ذرت | ½ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
پوره کدو حلوایی | ۳ پیمانه |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر جوزهندی | ¼ قاشق چایخوری |
آموزش کیک کدو حلوایی یخچالی
مرحله اول
برای درست کردن کیک کدو حلوایی خوشمزه به روش یخچالی، ابتدا نصف بسته بیسکوئیت را در یک کاسه مناسب میریزیم و آرام آن را با گوشتکوب پودر میکنیم. سپس نشاسته و شکر را داخل یک قابلمه مناسب میریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله، پودر دارچین، پودر هل، پودر زنجبیل و پودر جوزهندی را به قابلمه اضافه میکنیم. سپس شیر را کمکم اضافه کرده و مواد را مخلوط میکنیم تا یکدست شود و گلولهای در آن باقی نماند.
مرحله سوم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و به طور مداوم مواد را هم میزنیم تا غلیظ شوند. وقتی مواد شروع به غلیظ شدن کردند، پوره کدو حلوایی و خامه را به قابلمه اضافه کرده و همه چیز را مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
مرحله چهارم
وقتی که مواد خوب مخلوط شدند، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم. سپس یک ظرف مستطیلی انتخاب کرده و یک لایه بیسکوئیت را در کف آن میچینیم. بعد مقداری از کرم را روی بیسکوئیتها میریزیم.
مرحله پنجم
حالا روی کرم را صاف کرده و دوباره یک لایه دیگر بیسکوئیت روی آن میچینیم. این کار را به همین ترتیب ادامه میدهیم و به صورت لایهای داخل ظرف میریزیم. در پایان، روی تمام مواد را با باقیمانده کرم به طور کامل میپوشانیم.
مرحله ششم
در این مرحله، بیسکوئیتهای پودر شده را به صورت یکنواخت روی کیک میپاشیم. سپس کیک را به مدت ۲ ساعت در یخچال میگذاریم تا سفت و خنک شود. در نهایت، کیک را به صورت دلخواه برش زده و سرو میکنیم.