“`html
آموزش کیک گاتوشا
کیک گاتوشا، یک کیک شکلاتی و بسیار خوشمزه است که خاصیت مرطوب بودنش باعث میشود طعمی متفاوت داشته باشد. این کیک به تزیین زیادی نیاز ندارد و میتواند هم به عنوان یک میانوعده خوشمزه برای عصرانه و هم در کافیشاپها سرو شود. برای تزیین، میتوانید از شکلات و خامه استفاده کنید. در داخل این کیک، از شکلات، کره و گردو استفاده شده که ترکیبی جالب و خوشمزه میسازد و به دلیل وجود گردو، خاصیتهای مفیدی نیز دارد. برای یادگیری روش تهیه این کیک خوشمزه، ادامه مطلب را در سایت رضیم دنبال کنید.
مواد لازم کیک گاتوشا | |
شکر دانه ریز | یک و نیم لیوان |
شیر | یک و نیم لیوان |
آرد سفید | دو و یک چهارم لیوان |
روغن مایع | ۱ لیوان |
پودر کاکائو | ۴ قاشق غذا خوری |
شکلات تلخ | ۱۰۰ گرم |
کره | ۵۰ گرم |
پودر نسکافه | ۱ قاشق مربا خوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مربا خوری |
جوش شیرین | یک چهارم قاشق چای خوری |
گردو خرد شده | یک چهارم لیوان |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آموزش کیک گاتوشا
مرحله اول
برای تهیه کیک گاتوشا، ابتدا شیر، شکر، روغن مایع و پودر کاکائو را داخل مخلوطکن میریزیم. بهتر است از پودر کاکائو با کیفیت استفاده کنید. مواد را در مخلوطکن حدود سه دقیقه هم میزنیم تا شکر کاملاً حل شود.
مرحله دوم
میتوانید ابتدا شکر را کمی در آسیاب ریز کنید و سپس همه مواد را در یک کاسه بریزید و با همزن خوب مخلوط کنید. یک لیوان از مواد مخلوطشده را کنار میگذاریم و بقیه را در کاسه دیگری میریزیم و تخممرغها را یکی یکی اضافه کرده و با همزن به خوبی هم میزنیم.
مرحله سوم آموزش کیک گاتوشا
برای…
“““html
هر تخم مرغ تقریبا ۲۰ ثانیه زمان میبرد تا هم زده شود. ابتدا شکلات را خرد کرده و درون یک کاسه میریزیم. سپس کره را به آن اضافه کرده و روی بخار آب کتری به روش بن ماری ذوب میکنیم. وقتی شکلاتها کاملاً ذوب و یکدست شد، آن را از روی بخار کتری برمیداریم و کنار میگذاریم تا خنک شود.
مرحله چهارم
وقتی کمی خنک شد، آن را به مواد دیگر اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یکدست شود. سپس مواد خشک که شامل آرد، پودر کاکائو، نسکافه، بکینگ پودر و جوش شیرین است را درون یک کاسه الک میکنیم. بعد از آن، گردوهای خرد شده را به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
کم کم مخلوط آرد را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد کیک یک دست و یکنواخت شود. سپس یک قالب برمیداریم و کمی سطح و دیوارههای آن را با روغن چرب میکنیم. مواد آرد و پودر کاکائو را درون قالب میریزیم و قالب را میچرخانیم تا آرد کاملاً کف قالب را بپوشاند.
مرحله ششم
بعد از آن، قالب را برمیگردانیم و ضربه میزنیم تا اضافههای آرد و پودر کاکائو خارج شود. سپس مواد کیک را داخل قالب میریزیم. فر را ۱۰ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. بعد از آن، قالب کیک را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه درون فر قرار میدهیم تا بپزد.
مرحله هفتم
پس از پخت، قالب را از فر خارج کرده و با خلال یا سیخ چوبی روی کیک سوراخهایی ایجاد میکنیم. سسی که در مرحله اول کنار گذاشته بودیم را در دو مرحله روی کیک میریزیم. میتوان این کیک را در قالب سیلیکونی و روی اجاق گاز نیز تهیه کرد.
مرحله هشتم
برای این کار، یک قابلمه چدن بزرگ برمیداریم تا کیک به راحتی درون آن جا بگیرد. کف قابلمه را با چند قالب مینی تارت میپوشانیم. میتوان از هر نوع قالب شیرینیپزی برای فاصله ایجاد کردن بین کف قابلمه و کف قالب کیک استفاده کرد.
مرحله نهم
ده دقیقه قابلمه را بدون قالب کیک و مواد آن روی اجاق گاز با شعله ملایم قرار میدهیم تا گرم شود. سپس قالب کیک را به آرامی درون قابلمه قرار داده و یک دمکنی روی آن میگذاریم و اجازه میدهیم ۴۵ دقیقه تا یک ساعت درون قابلمه بپزد.
مرحله دهم
سپس کیک را از قابلمه خارج کرده و همانطور که کیک درون فر پخته میشود، روی آن سوراخ ایجاد میکنیم و با سس مرطوب میکنیم. وقتی کامل سس به خورد کیک رفت، به آرامی از قالب خارج کرده و تزیین میکنیم. کیکهای شکلاتی خیس نیاز به تزیین زیادی ندارند،
مرحله یازدهم
ولی با این حال، میتوان شکلات سفید را همراه با خامه درون یک ظرف قرار داده و روی بخار کتری به روش بن ماری ذوب کنیم. سپس آن را داخل قیف ریخته و کمی انتهای قیف را میبریم و به صورت رفت و برگشتی روی کیک میریزیم. کمی پودر پسته روی آن میپاشیم و سرو میکنیم.