آموزش گراتن سیب زمینی و سوسیس
گراتن یک غذای لایهای خوشمزه است که معمولا با سیبزمینی و مواد مختلف مانند گوشت یا سبزیجات درست میشود. گراتن سیبزمینی و سوسیس طعم بسیار عالی دارد، زیرا سیبزمینی را با سوسیس و پنیر پیتزا ترکیب میکند. این غذا میتواند برای شام در خانه یا به عنوان پیشغذا در مهمانیها و یا عصرانه در تولدها سرو شود. علاوه بر طعم خوب، ظاهر آن هم بسیار زیبا و جذاب است.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۵ تا ۶ عدد متوسط |
سوسیس | ۳۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۳۰۰ گرم |
سس بشامل | ۱ لیوان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن | به مقدار کافی |
مواد لازم سس بشامل | |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد | ۳ قاشق غذاخوری |
شیر | ۲ لیوان |
پنیر پیتزا یا پارمزان | به میزان دلخواه |
آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت گراتن سیب زمینی و سوسیس
مرحله اول
برای درست کردن گراتن سیبزمینی و سوسیس خوشمزه، ابتدا سیبزمینیها را خوب میشوییم و پوست میکنیم. سپس آنها را به صورت ورقههای نازک برش میزنیم. یک تابه را برمیداریم و کمی روغن در آن میریزیم و روی حرارت میگذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله، وقتی روغن داغ شد، سیبزمینیها را در آن تفت میدهیم تا رنگشان تغییر کند. همچنین سوسیسها را به صورت ورقهای برش میزنیم و در روغن تفت میدهیم تا تغییر رنگ بدهند. بعد از این که کار تمام شد، مواد را کنار میگذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله، یک قابلمه کوچک برمیداریم و کره را داخل آن میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملا ذوب شود. سپس آرد را به آن اضافه میکنیم و …
“`html
آرد را تفت میدهیم تا سرخ شود و بوی خامی آن از بین برود.
مرحله چهارم
سپس وقتی که رنگ آرد تغییر کرد، به آرامی شیر را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا گلوله نشود. بعد مواد را همانطور هم میزنیم تا کمی غلیظتر شود. اگر دوست دارید میتوانید پنیر پیتزا یا پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید.
مرحله پنجم
وقتی سس به غلظت فرنی رسید، نمک، فلفل و آویشن را به آن اضافه میکنیم. کمی هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم. سس بشامل ما آماده است. حالا یک ظرف مناسب برای فر برمیداریم و کف آن را چرب میکنیم.
مرحله ششم
سپس سیبزمینیها و سوسیسها را در ظرف میچینیم، بعد سس بشامل را روی آنها میریزیم. در نهایت، با پنیر پیتزا روی آنها را میپوشانیم و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده، با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم.
مرحله هفتم
پس از اینکه پخت گراتن تمام شد، گریل فر را روشن میکنیم و اجازه میدهیم گراتن به مدت ۳ تا ۵ دقیقه درون فر بماند تا پنیر روی آن کاملاً رنگ بگیرد و طلایی شود. در پایان گراتن را به همراه سس دلخواه سرو میکنیم.