آموزش گوزلمه سبزیجات

گوزلمه سبزیجات یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب در ترکیه است و دستورهای مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. این غذا شبیه به نان پر شده است و می‌توانیم از مواد دلخواه خود برای درست کردن آن استفاده کنیم. اگر می‌خواهید طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله گوزلمه سبزیجات را یاد بگیرید، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم خمیر گوزلمه
آرد ۱ کیلوگرم
آب ۳ تا ۳٫۵ لیوان
نمک دو سوم قاشق غذاخوری
مواد میانی گوزلمه
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
بادمجان ۱ عدد متوسط
فلفل چیلی ۱ عدد
فلفل سبز ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
جعفری ۱ دسته کوچک
روغن مایع ¼ لیوان
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق مرباخوری
نمک ½ قاشق مرباخوری

آموزش گوزلمه سبزیجات

مرحله اول

برای درست کردن گوزلمه سبزیجات خوشمزه، ابتدا آرد را الک کرده و داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم. سپس آب و نمک را به آن اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط کرده و چند دقیقه خمیر را ورز می‌دهیم تا یک خمیر نرم و یکدست به دست آید.

مرحله دوم

در این مرحله، روی خمیر را با یک پارچه تمیز می‌پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در آشپزخانه استراحت می‌دهیم. در همین زمان، بادمجان‌ها را پوست کنده و به صورت مکعب‌های کوچک یا حبه‌ای خرد می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، پیاز و فلفل‌ها را نیز خرد می‌کنیم و همه مواد را در یک ماهی‌تابه با کمی روغن تفت می‌دهیم.

مرحله چهارم

سپس سیب زمینی‌های خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و بگذارید بپزد تا نرم شود. در انتها، گوجه‌فرنگی و جعفری خرد شده را اضافه کرده و کمی نمک و فلفل به آن می‌زنیم.

مرحله پنجم

حالا مواد را کنار می‌گذاریم تا کمی خنک شود. سپس خمیر را به قطعات کوچکی تقسیم کرده و هر قطعه را به شکل دایره پهن می‌کنیم. مقداری از مواد میانی را در مرکز هر دایره قرار داده و لبه‌های آن را به هم می‌زنیم تا مواد داخل نمانند.

مرحله ششم

گوزلمه‌ها را در یک ماهی‌تابه یا روی گریل با کمی روغن سرخ می‌کنیم تا طلایی و ترد شوند. بعد از سرخ کردن، روی آن‌ها را با دستمال تمیز پوشانده و سرو می‌کنیم.

نکات پایانی

گوزلمه سبزیجات را می‌توانید به عنوان یک وعده اصلی یا به عنوان میان وعده تهیه کنید. می‌توانید از انواع مختلف سبزیجات و حتی گوشت هم استفاده کنید. امیدواریم این آموزش برای شما مفید بوده باشد و از تهیه و خوردن گوزلمه سبزیجات لذت ببرید!