بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

مواد لازم و دستور تهیه باقلوا شوبیت در منزل (مرحله به مرحله)

“`html

باقلوا شوبیت یکی از مدل‌های شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ از ترکیه است که بافتی سبک و ترد دارد و برای تهیه آن هم نیازی به زمان زیاد نیست. این شیرینی خوشمزه می‌تواند برای مهمانی‌ها و پذیرایی مناسب باشد و محبوبیت زیادی دارد. اگر می‌خواهید طرز تهیه باقلوا شوبیت را به صورت مرحله به مرحله بیاموزید، با ما در ادامه همراه باشید.

مواد لازم برای شربت

شکر ۳ لیوان
آب ۳ لیوان
آب لیموی تازه ۲ تا ۳ قطره

مواد لازم برای کرم

خامه صبحانه ۱ پاکت
شیر ۴ قاشق غذاخوری
آرد ۱ قاشق غذاخوری
نشاسته ۱ قاشق غذاخوری
ایرمیک (آرد سمولینا) ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای شیرینی و روی آن

کره یا مارگارین ۱۵۰ گرم
روغن مایع نصف استکان
یوفکای باقلوا ۱ بسته معادل ۸۰۰ گرم
پودر پسته یا گردو به مقدار لازم

دستور تهیه باقلوا شوبیت خانگی

مرحله اول
برای شروع، مقداری آب را در قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. سپس آن را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر در آب حل شود.

مرحله دوم
قبل از اینکه آب به جوش بیاید، شکر باید در آب حل شود تا شربت شکرک نزند. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، کمی آب لیمو به آن اضافه کنید و حرارت را کم کنید. بگذارید مخلوط به مدت ۲۰ دقیقه بپزد و غلیظ شود.

مرحله سوم
در این مدت، با یک برس مرطوب، کناره‌های داخلی قابلمه را تمیز کنید تا شربت شکرک نزند. وقتی شربت غلیظ شد و بافت آن شفاف شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.

مرحله چهارم
حالا برای درست کردن کرم، مقداری شیر را در یک ظرف بریزید و سپس آرد را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد، نشاسته و ایرمیک را هم به مخلوط اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.

مرحله ششم
سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود. خمیر یوفکاها را از بسته خارج کنید و برش‌هایی به شکل مربع به عرض ۴ انگشت روی آنها بزنید، دقت کنید که خمیرها سوراخ نشوند.

مرحله هفتم
چند برش یوفکا را روی هم بگذارید و به وسط مربع کرم بریزید. سپس می‌توانید به دلخواه پودر پسته یا خرده‌های گردو را هم اضافه کنید. دو گوشه خمیرها را روی هم بگذارید و با انگشتان خود محکم کنید.

مرحله هشتم
خمیرها را به شکل مثلث درآورید و گوشه‌ها را به هم بچسبانید تا کرم بیرون نریزد. کمی روغن مایع روی خمیرها بریزید و با برس پخش کنید، سپس آنها را در سینی فر یا قالب مخصوص کاغذ روغنی قرار دهید.

مرحله نهم
خمیرها را با فاصله در سینی بچینید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند و سطح آنها طلایی شود. سپس سینی را از فر خارج کنید.

مرحله دهم
یک دقیقه پس از اینکه شیرینی‌ها را از فر بیرون آوردید، شربت خنک را روی شیرینی‌های داغ بریزید تا کاملاً جذب شوند. سپس شیرینی‌ها را به مدت ۵ تا ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شوند.

مرحله یازدهم
در این فاصله، مقداری کره یا مارگارین را در ظرف کوچک بریزید و روی حرارت ملایم ذوب کنید. وقتی ذوب شد، آن را از روی حرارت بردارید و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله دوازدهم
حال شیرینی‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و با فرچه مقداری از مخلوط کره را روی آنها بمالید. سپس رویشان پودر یا خلال پسته، نارگیل، خرده‌های گردو، خرده‌های فندق یا خلال بادام بپاشید و باقلواها را تزئین کنید. در نهایت تعدادی از باقلوا شوبیت را در ظرف مناسب بچینید و این دسر لذیذ را با چای سرو کنید.

منبع : پانا مگ

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل