روش درست کردن فر دست ساز
در این آموزش، ما به شما یاد میدهیم چگونه یک فر دست ساز بسازید. این روش برای خانمهایی که فر ندارند، بسیار مناسب است. برای مشاهده مراحل کامل و مرحله به مرحله این روش، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای درست کردن فر دست ساز | |
قابلمه کهنه | ۱ عدد |
کاغذ روغنی | به مقدار کافی |
کاتر یا سه پایه | ۱ عدد |
روش درست کردن فر دست ساز
مرحله اول
برای ساخت فر دست ساز، بهتر است یک قابلمه قدیمی را انتخاب کنید. این کار را انجام دهید، زیرا قابلمه بدون آب ممکن است کمی داغ شود و بر روی آن لکههایی ایجاد کند. بنابراین بهتر است از قابلمههای قدیمی استفاده کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، یک شعله پخش کننده را روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس قابلمه را روی آن بگذارید و یک سه پایه یا کاتر را داخل قابلمه به عنوان پایه قرار دهید. در آخر، یک دم کنی را روی درب قابلمه بگذارید.
مرحله سوم
حالا به قابلمه اجازه دهید به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه به خوبی گرم شود. بعد از گرم شدن قابلمه، دم کنی را بردارید و سینی حاوی شیرینیها یا قالب حاوی کیک را روی سه پایه داخل قابلمه قرار دهید.
مرحله چهارم
در این مرحله، دوباره دم کنی را روی درب قابلمه بگذارید و بگذارید شیرینیها یا کیک بپزند. زمان پخت برای شیرینی و کیک متفاوت است. برای کیک با قالب متوسط، به طور معمول حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان نیاز است.
مرحله پنجم
برای اینکه کیک شما خوب پف کند و خراب نشود، به هیچ وجه قبل از ۳۰ دقیقه دم کنی را نزنید. زمان پخت برای انواع شیرینی متفاوت است و ممکن است بین ۱۵ تا ۳۰ دقیقه طول بکشد که در هر دستور پخت ذکر شده است.