موساکا با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی
موساکا یک غذای خوشمزه و اصلی است که با گوشت چرخ کرده، بادمجان یا سیب زمینی و پنیر درست میشود.
مواد لازم برای تهیه موساکا :
- گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
- سیب زمینی متوسط ۴ عدد
- گوجه فرنگی ۲ عدد
- پیاز یک عدد
- رب فلفل قرمز یک قاشق مرباخوری
- سیر ۲ حبه
- فلفل سبز باریک ۲ عدد
- (میتوانید از فلفل دلمهای سبز هم استفاده کنید)
- روغن زیتون ۴ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور تهیه موساکا با گوشت چرخ کرده :
برای تهیه غذا، یک ظرف مناسب روی حرارت گذاشته و اجازه دهید گرم شود. سپس گوشت چرخ کرده را به ظرف اضافه کنید و کمی تفت بدهید.
بعد از آن، نصف لیوان آب به گوشت اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
۴ تا ۵ قاشق سوپخوری روغن زیتون روی گوشت بریزید، سپس پیاز ریز خرد شده، فلفل سبز خرد شده و سیر ریز شده را به آن اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید.
گوجهها را به صورت ریز خرد کنید و همراه با رب فلفل قرمز به مواد گوشتی اضافه کنید و برای یک دقیقه تفت دهید. سپس نمک و فلفل به اندازه دلخواه اضافه کنید.
درب قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم بپزید تا گوجهها نرم شوند. مواد گوشتی باید کمی آبدار باشد! اگر مواد خیلی خشک شد، میتوانید کمی آب اضافه کنید.
سیبزمینیها را پوست کرده، به صورت ورقههای نازک برش بزنید و سرخ کنید.
سیبزمینیهای سرخ شده را در کف یک ظرف پیرکس بچینید و مواد گوشتی را روی آن بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید. سپس برشهای گوجهفرنگی و فلفل سبز را روی گوشت بچینید. میتوانید کمی پنیر پیتزا هم اضافه کنید.
موساکا را در فر با دمای ۱۹۰ درجه بگذارید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. بعد از پخت، غذا را از فر خارج کرده و نوش جان کنید.
تهیه و ترجمه مجله اینترنتی رضیم