روش صحیح نگهداری نان
بلافاصله گذاشتن نان در نايلون پس از پخت، مناسب نیست چون باعث میشود که نان “خمير” شود و رطوبت ایجاد میکند که به نفع “باكتریها” و “قارچها” است.
اگر نان داغ را روی هم بگذارید، ممکن است “كپك” بزند و خوردن آن منجر به “بیماریهای گوارشی” شود.
نکتهای که باید بدانید: قرار دادن نان در يخچال باعث میشود که زودتر “بيات” شود. بهترین جای نگهداری نان برای مدت طولانی “فریزر” است و برای گرم کردن آن، استفاده از مايكروفر یا “توستر” بهترین انتخاب است.
گفتنی است که حداکثر مدت استفاده از نان ۲ روز است و بعد از آن مواد سمی که تولید میشود میتواند برای سلامتی شما خطرناک باشد.
پزشکان همچنین به مردم توصیه میکنند که نان را به اندازه کم بخرند و بر اساس نیاز روزانهشان خرید کنند تا همیشه بهترین نوع آن را مصرف کنند.
منبع : افکار نیوز