بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

نان داغ را بلافاصله در نايلون نگذاريد (2 نکته مهم)

روش صحیح نگهداری نان

بلافاصله گذاشتن نان در نايلون پس از پخت، مناسب نیست چون باعث میشود که نان “خمير” شود و رطوبت ایجاد می‌کند که به نفع “باكتری‌ها” و “قارچ‌ها” است.

اگر نان داغ را روی هم بگذارید، ممکن است “كپك” بزند و خوردن آن منجر به “بیماری‌های گوارشی” شود.

نکته‌ای که باید بدانید: قرار دادن نان در يخچال باعث می‌شود که زودتر “بيات” شود. بهترین جای نگهداری نان برای مدت طولانی “فریزر” است و برای گرم کردن آن، استفاده از مايكروفر یا “توستر” بهترین انتخاب است.

گفتنی است که حداکثر مدت استفاده از نان ۲ روز است و بعد از آن مواد سمی که تولید می‌شود می‌تواند برای سلامتی شما خطرناک باشد.

پزشکان همچنین به مردم توصیه می‌کنند که نان را به اندازه کم بخرند و بر اساس نیاز روزانه‌شان خرید کنند تا همیشه بهترین نوع آن را مصرف کنند.

منبع : افکار نیوز

سایت رضیم

خروج از نسخه موبایل