“`html
امروز ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ اگر شما هم برای تهیه ناهار با چنین سوالاتی درگیر هستید، نگران نباشید! چرا که رضیم بلاگ امروز، پیشنهادهای متنوع و جذابی را برای شما تدارک دیده است تا در انتخاب غذا برای ناهار دغدغه نداشته باشید.
پیشنهاد ۵ غذا برای ناهار امروز شما
در ادامه میتوانید با غذاهای متنوع برای ناهار به همراه رسپی آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- خورش مرغ و انبه
خورش مرغ و انبه یک غذای خوشمزه و متفاوت است. این غذا با طعم خاص مرغ و انبه، میتواند تجربهای جدید برای شما باشد. تهیه آن بسیار آسان است و در زمان کوتاهی آماده میشود.
مراحل تهیه خورش مرغ و انبه
برای تهیه خورش مرغ و انبه، مراحل زیر را دنبال کنید:
- اول پیاز را خرد کنید و در یک قابلمه با کمی روغن سرخ کنید تا نرم و شفاف شود. سپس سیر رندهشده را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید تا عطر سیر بیرون بیاید.
- بعد، فلفل دلمهای را خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. (این مرحله اختیاری است) سپس رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا رنگ رب باز شود.
- حالا ادویهها مانند زردچوبه، زیره، هل، دارچین و زعفران را به مخلوط اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
- تکههای مرغ را اضافه کنید و با ادویهها تفت دهید تا کمی سرخ شوند. سپس آب به حدی اضافه کنید که روی مرغها را بپوشاند. در را بگذارید و بگذارید مرغها به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزند.
- انبهها را پوست بکنید و هستهشان را جدا کنید. سپس به قطعات کوچک خرد کنید و به خورش در حال پخت اضافه کنید.
برای ادامه رسپی این غذای خاص و خوشمزه روی لینک رسپی خورش مرغ و انبه کلیک کنید.
۲- پلو جعفری با مرغ
اگر دنبال یک پلو خوشمزه و متفاوت هستید، پلو جعفری با مرغ گزینهای عالی است. این غذا به راحتی با موادی مثل جعفری خرد شده، سینه مرغ، برنج و پیاز تهیه میشود.
مراحل تهیه پلو جعفری با مرغ
برای تهیه پلو جعفری با مرغ، مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرغ را به شکل مکعبی خرد کنید و در ظرفی بریزید. پیاز را خرد کرده و به مرغ اضافه کنید. سپس آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه مرغ را به همراه کمی زعفران دمکرده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
- درب ظرف را بگذارید و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعمدار شود. سپس در یک تابه مقداری روغن گرم کنید و مرغ را با حرارت کم تفت دهید تا پخته شود.
- سپس سیر رنده شده و جعفری خرد شده را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه دیگر تفت دهید. در آخر کمی پودر دارچین روی مواد بپاشید و شعله را خاموش کنید.
- برنج را خیس کنید و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. در قابلمه آب را جوش بیاورید، نمک اضافه کنید و برنج را آبکش کنید. دقت کنید که برنج نباید خیلی نرم شود.
برای ادامه رسپی این غذای خوشعطر و متفاوت روی لینک رسپی پلو جعفری با مرغ کلیک کنید.
۳- ماکارونی با سس خامه
ماکارونی یکی از غذاهای محبوب است و با تنوع زیادی که دارد، میتوان غذاهای زیادی با آن درست کرد. ماکارونی با سس خامهای نیز یکی از خوشمزهترین انواع آن است.
این غذا به خاطر ظاهر متفاوت و عدم استفاده از گوشت، گزینهی خوبی برای افرادی است که گیاهخوار هستند. استفاده از شیر در سس این ماکارونی باعث میشود بافت آن نرم و لطیف باشد. اگر به دنبال تجربه طعمهای جدید هستید، این غذا را از دست ندهید.
“““html
مراحل تهیه ماکارونی با سس خامه
مراحل تهیه ماکارونی با سس خامه به این صورت است:
- اولین کار این است که پیاز را آماده کنید. آن را خوب بشویید و پوستش را بکنید. سپس پیاز را به ۲ تا ۴ قسمت برش بزنید. سیر را هم همینطور بشویید، پوست بکنید و به دو نیم تقسیم کنید.
- بعد نوبت فلفل دلمهای و فلفل تند است. آنها را هم بشویید و به ۲ تا ۳ قسمت برش بزنید. حالا پیاز، سیر، فلفل دلمهای و فلفل سبز را در یک ظرف مناسب بچینید. کمی روغن زیتون به این سبزیجات اضافه کنید و آنها را در یک ظرف پیرکس یا یک ظرف مناسب برای فر قرار دهید.
- سپس ظرف را در فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید تا سبزیجات کمی کبابی شوند. حالا سبزیجات گریلشده را در مخلوطکن بریزید و مقداری شیر به آن اضافه کنید.
- تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست و یکنواخت شود. اگر مخلوطکن ندارید، میتوانید با میکسر یا گوشتکوب برقی هم این کار را انجام دهید.
- حالا سس آماده را در یک تابه بریزید و تابه را روی حرارت کم قرار دهید. بگذارید کمی بجوشد تا غلظت لازم را بگیرد. در این مرحله با کمی نمک و فلفل سیاه سس را طبق سلیقهتان طعمدار کنید. سپس حرارت را خاموش کنید و به مرحله بعد بروید.
برای ادامه دستور تهیه این غذای خوشمزه روی لینک رسپی ماکارونی با سس خامه کلیک کنید.
۴- کتلت مرغ با نخود فرنگی
کتلت مرغ با نخود فرنگی یک غذای خوشمزه و محبوب است که به راحتی میتوانید در خانه درست کنید و برای ناهار نوش جان کنید. برای تهیه این غذا به چند ماده ساده از جمله سینه مرغ، نخود فرنگی، پیاز، سیبزمینی، تخممرغ و آرد سوخاری نیاز دارید.
مراحل تهیه کتلت مرغ با نخود فرنگی
مراحل تهیه کتلت مرغ از این قرار است:
- سینه مرغ را خوب بشویید و در آبکش بگذارید تا آبش گرفته شود. همه استخوانها و پوست آن را جدا کنید. سپس گوشت مرغ را با چرخ گوشت یا میکسر کاملاً له و پوره کنید. بهتر است مرغ را دو بار چرخ کنید تا کاملاً نرم و یکدست شود.
- پیاز را بشویید و پوستش را بکنید. با رنده یا خردکن آن را رنده کنید. پیازهای رندهشده را در یک صافی کوچک بریزید تا آب اضافیش گرفته شود.
- سیبزمینی را هم پس از شستوشو و پوستکنی، رنده کنید و آب اضافیاش را بگیرید. در یک کاسه بزرگ، مرغ پورهشده، پیاز رندهشده، سیبزمینی رندهشده، نخود فرنگی پخته شده، تخممرغ، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را با هم مخلوط کنید.
- این مخلوط را چند دقیقه ورز دهید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند. تخممرغ باعث میشود که مواد کتلت به هم بچسبند و وقتی سرخ میشوند، شکلشان حفظ شود.
برای ادامه دستور تهیه این غذای خوشمزه روی لینک رسپی کتلت مرغ با نخود فرنگی کلیک کنید.
۵- بوریتو گیاهی؛ یک ناهار فانتزی
بوریتو گیاهی یک گزینه سالم و مفید برای گیاهخواران و افرادی است که به دنبال تنوع غذایی هستند. میتوانید این غذای خوشمزه را با مواد سادهای مثل آرد ذرت، لوبیا چیتی، پیاز، فلفل دلمه، ذرت پخته شده، سس سالسا و… برای ناهار امروز تهیه کنید.
مراحل تهیه بوریتو گیاهی
مراحل تهیه بوریتو گیاهی به این صورت است:
- در مرحله اول، آرد ذرت، آب گرم و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا یک مایه نرم به دست آید.
- مخلوط را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید تا یک خمیر نرم و لطیف به دست آید.
- خمیر را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ درآورید. هر توپ خمیر را با وردنه به صورت یک نان نازک به قطر ۲۰ سانتیمتر پهن کنید.
- سپس یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط گرم کنید. نانهای تورتیلا را به مدت ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه در تابه بپزید تا هر دو طرف آنها طلایی رنگ شود.
- در ادامه نانهای پخته شده را روی یک پارچه تمیز قرار دهید تا گرم بمانند. میتوانید از نانهای تورتیلا آماده نیز استفاده کنید. نانهای تورتیلا را قبل از پر کردن، کمی گرم کنید تا نرم و انعطافپذیر شوند.
- پیاز را نگینی خرد کنید و در یک تابه با کمی روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود. فلفل دلمهای را نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.
- لوبیا چیتی پخته شده، ذرت پخته شده و گشنیز تازه را به مواد داخل تابه اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید تا گرم شوند. مواد داخل بوریتو را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
“““html
برای ادامه رسپی این غذای فانتزی و لذیذ روی لینک رسپی بوریتو گیاهی کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان جای دهید و از طعم بینظیر آنها نهایت لذت را ببرید.