بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

نحوه صحیح شستن گوشت قرمز (2 ترفند عالی)

آیا شستن گوشت قرمز خام خطر دارد؟

شستن گوشت قرمز قبل از پخت یکی از عادت‌های معمول در بین مردم است. ولی آیا واقعاً نیاز به شستن گوشت قرمز وجود دارد؟

روی سطح گوشت قرمز باکتری‌هایی مانند سالمونلا، E. coli و لیستریا وجود دارند. این باکتری‌ها می‌توانند باعث مشکلات گوارشی مثل اسهال، استفراغ و درد معده شوند. اگرچه شستن گوشت قرمز می‌تواند برخی از باکتری ها را از بین ببرد، اما باکتری‌هایی که در بافت داخلی گوشت هستند، با شستن حذف نمی‌شوند. در واقع، شستن گوشت ممکن است باعث شود این باکتری‌ها به داخل بافت گوشت نفوذ کنند و خطر ابتلا به بیماری را بیشتر کند.

بنابراین، بهترین راه برای از بین بردن باکتری‌های موجود در گوشت قرمز، پختن آن با دمای مناسب است. باید مطمئن شوید که گوشت قرمز به طور کامل پخته شده و دمای داخلی آن به 74 درجه سانتی‌گراد برسد.

اگر به هر دلیلی تصمیم به شستن گوشت قرمز قبل از پخت دارید، نکات زیر را در نظر بگیرید:

گوشت را در آب سرد بشویید.
از آبکشی بیش از حد خودداری کنید.
گوشت را بلافاصله بعد از شستشو خشک کنید.

روش حفظ خاصیت گوشت قرمز

گوشت قرمز منبع غنی از پروتئین، آهن و ویتامین‌ها است. برای حفظ کیفیت گوشت قرمز، نکات زیر را رعایت کنید:

  • گوشت را تازه خریداری کنید.
  • گوشت را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.
  • گوشت را به سرعت بپزید.

نکاتی برای نگهداری گوشت قرمز در یخچال

گوشت قرمز را در دمای 4 درجه سانتی‌گراد یا پایین‌تر نگهداری کنید. بهتر است گوشت را در قسمت پایین یخچال قرار دهید تا از یخ زدگی آن پیشگیری کنید. برای جلوگیری از خشک شدن گوشت، آن را در ظرفی دربسته نگهداری کنید.

نکاتی برای نگهداری گوشت قرمز در فریزر

گوشت قرمز را در دمای منفی 18 درجه سانتی‌گراد یا پایین‌تر نگهداری کنید. گوشت را به قطعات کوچک تقسیم کنید تا سریع‌تر یخ بزند. همچنین، هر قطعه گوشت را به صورت جداگانه بسته‌بندی کنید تا طعم و بوی آن به دیگر مواد غذایی منتقل نشود. بهتر است گوشت قرمز را حداکثر برای 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل