بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

نمیدونی شام چی درست کنی؟ (برنامه غذایی یکشنبه ۱۱ شهریور)

“`html

امشب برای شام چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ اگر شما هم این سوال‌ها رو دارید، نگران نباشید! چرا که مجله رضیم پیشنهادهای متنوع و جالبی برای شما داره تا برای شام امشب‌تون راحت تصمیم بگیرید.

۵ پیشنهاد غذا برای شام امشب شما

در ادامه با غذاهای متنوع برای شام و دستورات تهیه آن‌ها آشنا خواهید شد. با ما همراه باشید.

۱- شنیسل مرغ

شنیسل یا شنیتسل مرغ (chicken schnitzel) یک غذای بین المللی خوشمزه است که طرفداران زیادی داره. این غذا رو می‌تونید به راحتی در خونه درست کنید و برای شام سرو کنید.

مراحل تهیه شنیسل مرغ

برای تهیه شنیسل مرغ به روش زیر عمل کنید:

  1. اگر از سینه مرغ استفاده می‌کنید، ابتدا استخوان‌ها رو جدا کرده و سپس فیله مرغ را به صورت دو یا سه لایه برش بزنید.
  2. یک نایلون فریزر روی میز بگذارید و تکه‌های مرغ را روی آن بچینید.
  3. حالا یک نایلون دیگر روی مرغ‌ها بگذارید و با بیفتک کوب کمی آن‌ها را بکوبید. (از قسمت میخی بیفتک کوب استفاده کنید)
  4. چون گوشت مرغ نرم است، نیازی به ضربات قوی نیست. فقط کافیه که ورقه‌ها کمی پهن‌تر بشن.
  5. مواظب باشید که خیلی نازک نکنید، چون بعد از پخت خشک می‌شوند. می‌توانید طرف دیگر ورقه‌ها را هم کمی بکوبید.

برای ادامه دستور پخت این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی شنیسل مرغ کلیک کنید.

۲- مرغ و قیسی

مرغ و قیسی یکی از غذاهای خوشمزه ایرانیه که طعم شیرین و ترش رو با هم داره. این غذا معمولاً با برنج زعفرانی سرو می‌شود و برای مهمانی‌ها خیلی مناسبه.

مراحل تهیه مرغ و قیسی

مراحل تهیه مرغ و قیسی به صورت زیر است:

  1. مرغ را تمیز کرده و به تکه‌های متوسط خرد کنید. پیاز را هم پس از شستن و پوست گرفتن نگینی خرد کنید. برای طعم بهتر از مرغ محلی می‌توانید استفاده کنید.
  2. در یک قابلمه، روغن را گرم کنید و پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. سپس مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش عوض بشه.
  3. زردچوبه و دارچین را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد بشه.
  4. آب جوش را به قابلمه اضافه کنید تا روی مرغ را بگیره. اجازه بدید خورش با حرارت ملایم یک ساعت بپزه تا گوشت مرغ کاملاً پخته بشه.

برای ادامه دستور تهیه این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی مرغ و قیسی کلیک کنید.

۳- گردو پلو همدانی با مرغ

اگر به دنبال یک غذای سنتی و خوشمزه هستید که عطر و طعم اصیل ایرانی رو به خانه‌تون بیاره، گردو پلو همدانی با مرغ انتخابی عالی‌ست.

مراحل تهیه گردو پلو همدانی با مرغ

مراحل تهیه این غذا به شرح زیر است:

  1. سینه مرغ را بشویید و درون صافی قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس با چاقو مرغ را به قطعات کوچک‌تری خرد کنید و در ظرف مناسب بریزید.
  2. پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید. آن‌ها را با رنده یا میکسر پوره کنید و به مرغ‌ها اضافه کنید.
  3. زردچوبه، فلفل سیاه و مقداری زعفران دم‌کرده را به مخلوط اضافه کنید و همه را به خوبی ترکیب کنید. همچنین می‌توانید برای طعم بهتر از ادویه‌های دیگری مثل دارچین هم استفاده کنید.
  4. “““html

  5. درب ظرف را ببندید و به مدت حداقل ۱ ساعت ظرف را در یخچال قرار دهید تا طعم مرغ خوب جا بیفتد.
  6. در یک تابه مناسب کمی کره بریزید و آن را روی حرارت بگذارید. سپس مرغ‌های مزه‌دار شده را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند.

برای ادامه‌ی دستور تهیه‌ی این غذای مجلسی و مخصوص، روی لینک رسپی گردو پلو همدانی با مرغ کلیک کنید.

۴- رولت گوشت و پسته

رولت گوشت و پسته یک شاهکار آشپزی است که با ترکیبی از گوشت نرم، پسته خوش‌عطر و سس لذیذ، هر سلیقه‌ای را به خود جذب می‌کند. این رولت گزینه‌ای عالی برای مهمانی‌ها و مناسبت‌های خاص است، زیرا هم ظاهر زیبایی دارد و هم طعم عالی.

مراحل تهیه رولت گوشت و پسته

مراحل تهیه رولت گوشت و پسته به صورت زیر است:

  1. پیاز را بشویید و پوست بکنید. با رنده ریز، پیاز را رنده کنید. پوره پیاز را در صافی یا آبکش بریزید و آب آن را بگیرید. این کار کمک می‌کند تا رولت شما بهتر شکل بگیرد. می‌توانید از خردکن یا میکسر هم استفاده کنید.
  2. گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده شده، تخم‌مرغ و ادویه‌ها را با هم مخلوط کنید. برای طعم بهتر، می‌توانید از ادویه‌های محبوب مثل دارچین، آویشن یا پودر کاری استفاده کنید.
  3. تمام مواد را با دست خوب ورز دهید تا مایه‌ای یکنواخت به دست آید.
  4. برای درست کردن یک رولت با کیفیت‌تر، بهتر است از گوشت راسته گوساله استفاده کنید، زیرا این گوشت هنگام پخت، بهتر نگه می‌دارد و تغییر حجم کمتری دارد.
  5. برای تهیه مواد میانی، زرشک را بشویید و در آب گرم خیس کنید. بسته به سلیقه خود می‌توانید از کشمش یا آلو نیز استفاده کنید.

برای ادامه‌ی دستور تهیه‌ی این غذای فانتزی و لذیذ، روی لینک رسپی رولت گوشت و پسته کلیک کنید.

۵- سوپ لوبیا سبز

سوپ لوبیا سبز یکی از سوپ‌های محبوب و مقوی است که علاوه بر طعم عالی، سرشار از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی می‌باشد. این سوپ با طعم دلپذیر و رنگ سبز زیبا، یک وعده غذایی سبک و سالم به حساب می‌آید.

مراحل تهیه سوپ لوبیا سبز

مراحل تهیه سوپ لوبیا سبز به صورت زیر است:

  1. لوبیا سبز را خوب بشویید و دو سر آنها را ببرید. لوبیاها را به اندازه‌های دلخواه خرد کنید. شما می‌توانید از لوبیا سبز تازه یا منجمد برای تهیه این سوپ استفاده کنید.
  2. پیاز را بشویید و پوست بکنید. سپس پیاز را به شکل مکعبی خرد کنید و در قابلمه‌ای که می‌خواهید سوپ را درست کنید کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
  3. پیازهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. سپس سیر را رنده یا پوره کنید و به پیاز اضافه کنید. چند دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.
  4. در این مرحله زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بیرون بیاید. برای طعم بهتر، می‌توانید از سبزیجات معطر مانند آویشن یا رزماری نیز استفاده کنید.

برای ادامه‌ی دستور تهیه‌ی این غذای سبک و خوش‌طعم، روی لینک رسپی سوپ لوبیا سبز کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام را به شما معرفی کردیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه غذایی‌تان امتحان کنید و از طعم‌های بی‌نظیر آن‌ها نهایت لذت را ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل