کربوهیدرات بادمجان در هر 100 گرم چقدر است؟
هر 100 گرم بادمجان 5.4 گرم کربوهیدرات دارد. از این مقدار، 2.4 گرم آن کربوهیدرات خالص است که بدن میتواند از آن انرژی بگیرد.
بادمجان همچنین شامل 2.4 گرم فیبر است. فیبر نوعی کربوهیدرات است که بدن نمیتواند آن را هضم کند. فیبر برای حفظ سلامت دستگاه گوارش و کاهش سطح کلسترول خیلی مفید است.
بنابراین، بادمجان یک ماده غذایی با کربوهیدرات کم و فیبر بالا است. این ماده برای افرادی که رژیم کم کربوهیدرات یا رژیم غذایی برای کاهش کلسترول دارند، گزینه عالی به حساب میآید.
میزان کربوهیدرات موجود در بادمجان بسته به روش پخت آن متفاوت است. بادمجان سرخ شده کربوهیدرات بیشتری نسبت به بادمجان کبابی یا آبپز دارد.
در اینجا مقادیر کربوهیدرات بادمجان پخته شده به روشهای مختلف آمده است:
- کربوهیدرات بادمجان خام: 5.4 گرم
- کربوهیدرات بادمجان سرخ شده: 12.7 گرم
- کربوهیدرات بادمجان کبابی: 6.7 گرم
- کربوهیدرات بادمجان آبپز: 4.7 گرم
شایان ذکر است که این مقادیر فقط به عنوان یک راهنمای تقریبی ارائه شدهاند و ممکن است بسته به نوع بادمجان و روش پخت آن کمی متفاوت باشند.
جدول کربوهیدرات و ارزش غذایی در 100 گرم بادمجان :
شکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 12.700 گرم |
کربوهیدرات | 5.4 گرم |
پروتئین | 3.54 گرم |
قندها | 1.77 گرم |
کربوهیدرات خالص | 20.11 گرم |
کلسیم | 27.00 میلی گرم |
مس | 0.08 میلی گرم |
آهن | 1.39 میلی گرم |
منیزیم | 13.00 میلی گرم |
فسفر | 49.00 میلی گرم |
پتاسیم | 128.00 میلی گرم |
سلنیوم | 9.40 میکروگرم |
سدیم | 316.00 میلی گرم |
روی | 0.32 میلی گرم |
آب | 60.32 گرم |
کلسترول | 10.00 میلی گرم |