بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

هشدار؛ برخی هندوانه ها دستکاری شده و مضر و غیرقابل خوردن هستند (2 نکته مهم)

هندوانه هایی که با استفاده از تزریق برخی مواد شیمیایی به سرعت رشد می‌کنند و گاهی به اندازه‌ای بزرگ می‌شوند که ترک می‌خورند، به طور قطع تغییر یافته و مضر هستند. بهتر است که از خوردن این هندوانه‌ها پرهیز کنید!

به گزارش رضیم و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، ممکن است شما هم شنیده باشید که در بعضی از شهرهای جهان، به خصوص در شرق چین، برخی از هندوانه‌ها باز و ترک‌دار هستند. فروشندگان بر این باورند که باز بودن این هندوانه‌ها نشان‌دهنده رسیدگی خوب به آن‌هاست. اما در واقع، کشاورزان برای رشد سریع‌تر و بهتر این هندوانه‌ها، دوزهای بالایی از مواد شیمیایی در هوای مرطوب به آنها تزریق می‌کنند و آن‌ها را به بازار می‌فرستند.

بعضی از پرورش‌دهندگان هندوانه با تزریق این مواد شیمیایی می‌خواهند هندوانه‌ها را بزرگ‌تر و سنگین‌تر نشان دهند تا بتوانند قیمت بیشتری برای آن‌ها بگیرند. اما آنان نمی‌دانند که این کار چه آسیب‌هایی به سلامت مردم وارد می‌کند.

واقعیت این است که آنان از ماده‌ای به نام فورکلرفنورون، که نوعی سیتوکین است، استفاده می‌کنند. این ماده باعث می‌شود که میوه‌ها سریع‌تر رشد کنند و اندازه آن‌ها بزرگ‌تر شود، اما حالت طبیعی و سالم آن‌ها را از بین می‌برد. این نوع فعالیت نادرست و خطرناک در بسیاری از شهرهای کوچک، به‌ویژه در چین، رایج شده است و باید هرچه سریع‌تر این اقدامات غیرمجاز و صادرات این میوه‌ها متوقف شود.

در چنین شرایطی، گاهی میوه‌ها آنقدر بزرگ می‌شوند که می‌ترکند. علاوه بر هندوانه، میوه‌هایی مانند کیوی و خربزه نیز تحت تأثیر چنین تغییراتی قرار می‌گیرند که این امر غیرقانونی است. این اقدامات موجب افزایش سطح سموم در میوه‌ها و کاهش کیفیت و سلامت آن‌ها می‌شود و حتی ممکن است تغییرات هورمونی در بدن انسان ایجاد کند.

سایت رضیم

خروج از نسخه موبایل