بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

واویشکا مرغ گیلانی خوشمزهطرز تهیه واویشکا مرغ خوشمزه به روش سنتی گیلانی (مرحله به مرحله)

“`html

واویشکا مرغ گیلانی خوشمزه

واویشکا یکی از غذاهای سنتی گیلانی است که با گوشت چرخ کرده درست می‌شود. اما برای کسانی که نمی‌توانند گوشت قرمز مصرف کنند، می‌توان از مرغ هم استفاده کرد که بسیار خوشمزه و با طعمی متفاوت است.

مواد لازم برای واویشکا مرغ شمالی خوشمزه و مجلسی برای 3 نفر مرحله به مرحله

  • سینه مرغ 400 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • سیر 2 حبه
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم

دستور تهیه واویشکا مرغ خوشمزه به روش سنتی گیلانی

مرحله اول: ابتدا مرغ را خوب شسته و به تکه‌های کوچک برش می‌زنیم.

مرحله دوم: پیاز و سیر را پوست کنده و رنده می‌کنیم. سپس آنها را داخل قابلمه‌ای مناسب می‌ریزیم و با کمی روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود.

مرحله سوم: افزودن ادویه
حالا نمک، فلفل، زردچوبه و مرغ را به پیاز اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم تا رنگ مرغ تغییر کند.

مرحله چهارم: افزودن گوجه
گوجه‌ها را برای چند دقیقه در آب جوش می‌گذاریم تا پوستشان نرم شود و جدا گردد. سپس گوجه‌ها را به صورت نگینی برش می‌زنیم و به همراه رب گوجه به مواد دیگر اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا رنگ رب آزاد شود.

مرحله پنجم: تهیه واویشکا مرغ
وقتی که همه مواد خوب تفت خوردند، یک استکان آب به مخلوط اضافه می‌کنیم و درب قابلمه را می‌گذاریم تا واویشکا کاملاً جا بیفتد و روغن بیندازد.

مرحله آخر: سرو واویشکا مرغ
بعد از حدود 20 دقیقه، واویشکا را داخل ظرف زیبایی سرو کرده و با برنج و چاشنی‌های غذای گیلانی نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه واویشکا مرغ گیلانی خوشمزه رستورانی

بهتر است از گوشت بدون استخوان ران و سینه مخلوط برای تهیه این غذا استفاده کنید. این خورشت کم آب تهیه و سرو می‌شود.
می‌توانید این غذا را با مرغ چرخ کرده هم درست کنید.
واویشکا را می‌توانید در کنار سیب‌زمینی سرخ شده هم سرو کنید.

منبع : سلام دنیا

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل