“`html
دستور تهیه باباقنوش
باباقنوش، باباغنوش یا باباگانوش یکی از غذاهای مشهور و محبوب کشور لبنان است.
طعم خاص و خوشمزه این غذا باعث شده تا در ایران هم طرفداران زیادی داشته باشد.
شاید شما هم نام این غذا را در رستوران های بین المللی شنیدهاید یا حتی آن را امتحان کردهاید و با ما هم نظر هستید.
این غذا با بادمجان تهیه میشود و به همین خاطر شبیه به غذاهای ایرانی مثل میرزا قاسمی یا کشک بادمجان است که خودمان خیلی دوست داریم.
به همین دلیل ممکن است طعم و بوی آن برای ما آشنا و دلپذیر باشد و باعث محبوبیت این غذا شده باشد.
شما هم میتوانید بادمجانها را در خانه کباب کرده و به راحتی این غذا را آماده کنید و تجربهای متفاوت با مواد اولیه ساده داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه باباقنوش
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
بادمجان | ۵ عدد |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
سیر | ۵ حبه |
ارده | ۳ قاشق چایخوری |
آب لیموترش | ۱ قاشق چایخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
مراحل پخت باباقنوش
اول بادمجانها را بشویید و روی گاز کباب کنید.
سپس به مدت ۵ دقیقه در یک ظرف آب سرد بگذارید تا پوستشان راحتتر جدا شود.
بعد از جدا کردن پوست، بادمجانها را در میکسر بریزید.
پیازها، سیر، ارده و آب لیمو را هم به آن اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
سپس روغن زیتون و ادویهها را به مواد اضافه کنید و باز هم مخلوط نمایید.
حالا میتوانید باباقنوش را با دانههای انار یا زیتون در ظرفی تزیین کرده و سرو کنید.