بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

پوره چیست و چه کاربردی برای کودکان دارد ؟

پوره

پوره به عنوان یک پیش غذای سبک یا به‌عنوان مکملی برای غذا و همچنین به‌عنوان سسی برای شیرینی‌هایی مانند پای و تارت روی خمیر استفاده می‌شود.

گاهی اوقات، پوره‌ها به همراه ادویه‌ها یا چاشنی‌های مختلف به‌عنوان خود غذا سرو می‌شوند، مانند: حمص و بابا غنوش.

پوره گوجه‌فرنگی، پوره لوبیا، پوره کره بادام زمینی، پوره سیب‌زمینی، پوره کدو حلوایی مثال‌هایی از انواع پوره هستند.

انواع پوره

  • 1. پوره سیب‌زمینی

سیب‌زمینی به دلیل طعم ملایمش، غذایی مناسب برای کودکان کوچکی است که می‌خواهید از شیر بگیرید.

سیب‌زمینی را در فر بپزید و سپس آن را له کنید و از صافی رد کنید.

از دستگاه‌هایی مانند مولینکس استفاده نکنید، چون این دستگاه‌ها نشاسته را خراب کرده و پوره‌ای چسبنده به‌دست می‌آورید.

  • 2. پوره هویج

هویج، مانند بسیاری از سبزیجات ریشه‌ای، در مخلوط‌کن خوب عمل می‌کند و طعم شیرینش معمولاً مورد پسند کودکان خردسال است.

برای تهیه این پوره، هویج را با بخار یا آب بپزید و با کمی آب غذا یا شیر در مخلوط‌کن ترکیب کنید تا پوره‌ای نرم به‌دست بیاید.

  • 3. پوره بروکلی و سیب‌زمینی

کلم بروکلی منبع خوبی از ویتامین‌هاست و بعد از کمی بخار دادن می‌توان آن را با مخلوط‌کن به پوره‌ای نرم و یکدست تبدیل کرد.

اما ممکن است طعم تند آن برای کودکان خردسال خوشایند نباشد.

بنابراین بهتر است آن را با سیب‌زمینی پخته و نرم شده یا سرلاک ترکیب کنید تا پوره‌ای نرم و خامه‌ای به‌وجود بیاید.

  • 4. پوره گلابی

گلابی رسیده را با کمی آب بپزید تا نرم شود و سپس در مخلوط‌کن بریزید، این پوره میوه خوشمزه‌ای برای کودکان خردسال خواهد بود.

زمانی که کودک شما 6 ماهه شد، نیاز به پختن گلابی نیست و می‌توانید آن را خام پوره کنید به شرط اینکه کاملاً رسیده و آبدار باشد.

  • 5. پوره سیب

با استفاده از انواع سیب‌های شیرین، می‌توانید سس سیب نرم و یکنواختی درست کنید.

زمانی که کودک شما به طعم آن عادت کرد، می‌توانید این پوره را با میوه‌های دیگر ترکیب کنید.

پوره سیب اگر با کمی سرلاک یا ماست ساده شیرین ترکیب شود، حالتی خامه‌ای‌تر پیدا می‌کند.

6. پوره موز

اگر موز کاملاً رسیده را خوب له کنید، یک پوره سریع و آماده خواهید داشت.

اگر احساس چسبندگی کردید، می‌توانید کمی شیر مادر یا شیر خشک به آن اضافه کنید.

اگر موز را چند ثانیه در مایکروویو گرم کنید، راحت‌تر له می‌شود.

7. پوره زردآلو خشک

زردآلو خشک غنی از بتاکاروتن و آهن است و در زمان‌هایی که میوه‌های تابستانی کمیاب هستند، خیلی مفید خواهد بود.

آن را بپزید تا نرم شود و از صافی بگذرانید تا پوست آن جدا شود. برای شروع، آن را با سرلاک ترکیب کنید.

طرز تهیه پوره:

https://v.delgarm.com/video/821/2019/08/14/b6f91f7986bc5ad87f47ea40764abc72.mp4

بیشتر بخوانید:

سایت رضیم

خروج از نسخه موبایل