بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

پیروک هلو، کیک خوشمزه و خاص تابستانی (مرحله به مرحله)

پیروک هلو، کیک خوشمزه و خاص تابستانی

پیروک هلو یکی از کیک‌های میوه‌ای خوشمزه است که بوی خوب و طعم لذیذی به خاطر میوه هلو دارد و می‌تواند یک عصرانه عالی برای تابستان باشد. درست کردن این کیک بسیار ساده است و به ابزار یا مواد ویژه‌ای نیاز ندارد.

مواد لازم برای تهیه کیک پیروک هلو:

  • هلو: 5 عدد
  • کره: 200 گرم
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • شکر: 300 گرم
  • شیر: 250 میلی‌لیتر
  • آرد سفید شیرینی: 500 گرم
  • بکینگ پودر: 10 گرم
  • وانیل: ¼ قاشق چای‌خوری
  • پودر قند: به مقدار لازم برای تزیین

دستور تهیه کیک پیروک هلو:

فر را با دمای 170 درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

هلوها را بشویید، پوست بکنید و هسته آن‌ها را جدا کنید. سپس هلوها را به صورت نازک برش دهید.

کره را بگذارید تا در دمای اتاق نرم شود و آن را با شکر در یک کاسه بزرگ با همزن برقی بزنید تا حجیم و نرم شود.

تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و بعد از هر تخم‌مرغ به مدت 30 ثانیه هم بزنید.

شیر را به مخلوط اضافه کنید و دوباره به مدت 30 ثانیه هم بزنید.

آرد و بکینگ‌پودر را که قبلاً با هم مخلوط و الک کرده‌اید، به آرامی به مخلوط کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا همه چیز خوب مخلوط شود.

وانیل را هم به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید.

نیمی از مخلوط کیک را در قالب چرب و آردپاشی شده ریخته و سپس هلوهای برش داده‌شده را روی آن بچینید.

بقیه مخلوط کیک را روی هلوها بریزید.

کیک را به مدت 40 تا 50 دقیقه در فر بپزید تا کاملاً پخته شود.

برای بررسی اینکه کیک پخته است، یک خلال دندان را به وسط کیک بزنید. اگر تمیز بیرون آمد، کیک پخته است.

کیک را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود، سپس روی آن را با پودر قند تزیین کنید و سرو کنید.

نکات تکمیلی:

می‌توانید از هلوهای کم‌ملس یا هلوهای ترش و شیرین برای این کیک استفاده کنید.

اگر دوست دارید طعم هلو در کیک بیشتر باشد، می‌توانید یک قاشق غذاخوری عصاره هلو به مخلوط کیک اضافه کنید.

برای تزیین کیک می‌توانید از میوه‌های دیگر مثل توت‌فرنگی، تمشک یا گیلاس هم استفاده کنید.

همچنین می‌توانید از خامه فرم گرفته یا سس شکلات برای زیبایی بیشتر استفاده کنید.

امیدوارم از این دستور تهیه لذت ببرید و یک کیک پیروک هلو خوشمزه برای خود و عزیزانتان درست کنید!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل