بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

چرا برخی افراد نباید زردآلو بخورند؟ (2 نکته مهم)

خوردن زردآلو برای این افراد مضر است!

خوردن زردآلو به جز در موارد حساسیت‌های معمول که برخی افراد دارند، مشکل خاصی ایجاد نمی‌کند. اما افرادی که به گوگرد حساس هستند باید در مصرف زردآلو احتیاط کنند. زیرا در بسیاری از زردآلوهای خشک شده، سولفیت وجود دارد که می‌تواند به شدت بر روی تنفس اثر بگذارد، حملات آسمی را تحریک کند و باعث ناراحتی معده شود.

یک کارشناس طب سنتی به خواص زیادی که زردآلو دارد اشاره کرد و گفت: با وجود این خواص، زردآلو نفخ آور است و مصرف زیاد آن برای کودکان و افراد مسن توصیه نمی‌شود.

هانیه ناصری با اشاره به خصوصیات زردآلو از منظر طب سنتی ایران، توضیح داد: این میوه خاصیت تصفیه‌کنندگی خون دارد و باعث باز شدن عروق می‌شود.
وی همچنین افزود: یکی دیگر از خواص زردآلو، ملین بودن است و برای کسانی که دچار یبوست هستند، مصرف آن مفید است.
به گفته این کارشناس، زردآلو همچنین می‌تواند بوی بد دهان را از بین ببرد.

ناصری به خاصیت تب‌بر بودن زردآلو اشاره کرد و یادآور شد: این میوه برای افرادی که دچار کم‌خونی هستند نیز مفید است.
وی معتقد است که زردآلو به کاهش ورم مفاصل کمک می‌کند و از بروز نرمی استخوان جلوگیری می‌کند.
این کارشناس همچنین به خواص درمانی هسته زردآلو اشاره کرد و گفت: مغز هسته زردآلو در طب سنتی گرم و خشک است، در حالی که برگ و گل آن سرد و خشک هستند.

ناصری افزود: مغز زردآلو در تقویت قوای جنسی مؤثر است و روغن مغز هسته زردآلو برای خشکی پوست پس از حمام کردن مناسب است و پوست را نرم می‌کند.
وی تصریح کرد که اگر روغن مغز هسته زردآلو تلخ باشد، می‌تواند کرم معده و روده را کشته و ورم مقعد را نیز درمان کند.

این کارشناس طب سنتی همچنین به عوارض ناشی از خوردن زیاد زردآلو اشاره کرد و گفت: زردآلو به طور کلی دیر هضم، سنگین و نفخ‌آور است و افراد مسن و کودکان باید از مصرف زیاد آن پرهیز کنند.
ناصری یادآوری کرد که زردآلو را باید قبل از خوردن غذا مصرف کرد و در کنار آن مغز هسته زردآلو نیز میل شود، زیرا هسته زردآلو خاصیت ضد نفخ دارد و هضم آن را آسان‌تر می‌کند و در واقع مغز هسته در کاهش عوارض زردآلو موثر است.

منبع : اقتصاد نیوز

سایت رضیم

خروج از نسخه موبایل