“`html
تابستان زمانی است که میوههای خوشمزه و متنوعی وجود دارند که فقط برای مدتی کوتاه در دسترساند. فریز کردن این میوهها روشی ساده است تا بتوانیم آنها را برای مدت طولانی نگه داریم. حالا شاید بپرسید کدام میوههای تابستانی را میتوان فریز کرد؟ در این مقاله از بخش سبک زندگی رضیم بلاگ با روش فریز کردن میوههای تابستانی آشنا خواهید شد.
کدام میوههای تابستانی را میتوان فریز کرد؟
اگر کنجکاو هستید که چه میوههایی را میتوان فریز کرد، باید بگوییم که بیشتر میوههای تابستانی برای این کار مناسب هستند. میتوانید آناناس، موز، هلو، توت فرنگی، انبه، توت سیاه و آلو را فریز کنید. توجه داشته باشید که برخی از این میوهها را میتوان در فصول دیگری نیز استفاده کرد و برخی دیگر بهتر است در اسموتیها و دسرها به کار روند.
مدت زمان مناسب نگهداری میوههای تابستانی در فریزر حدود ۹ تا ۱۲ ماه است و اگر زودتر آنها را مصرف کنید، طعم و خواص بهتری خواهند داشت.
چطور باید میوههای تابستانی را فریز کرد؟
برای فریز کردن میوههای تابستانی نخست میوهها را بشویید و خوب خشک کنید، سپس در صورت نیاز آنها را خرد کنید و در فریزر قرار دهید. در ادامه با مراحل فریز کردن میوهها آشنا خواهید شد.
۱- میوه مورد نظرتان را بشویید
برای فریز کردن میوهها ابتدا باید میوههای سالم و رسیده را انتخاب کنید. سپس آنها را با آب زیاد بشویید. برای میوههایی که با پوست خورده میشوند، مثل توت فرنگی و گیلاس بهتر است آنها را چند دقیقه در مخلوط آب و نمک یا سرکه بگذارید تا ضدعفونی شوند.
۲- در صورت نیاز میوه را خرد کنید
قبل از فریز کردن برخی میوهها، باید پوست و هسته آنها را جدا کنید. مثلاً برای موز باید پوستش را جدا کرده و میتوانید آن را خرد کنید یا به صورت درسته در فریزر بگذارید.
بیشتر بخوانید: روش فریز کردن سیب زمینی خام، پخته و سرخ شده
۳- برای جلوگیری از سیاه شدن میوه، مقداری آب لیمو اضافه کنید
برخی میوهها وقتی در معرض هوا قرار میگیرند، تیره میشوند. برای جلوگیری از این اتفاق میتوانید یک قاشق غذاخوری آبلیمو را در ۴ فنجان آب بریزید و میوهها را به مدت کوتاهی در آن بخوابانید. سپس اجازه دهید تا میوه خشک شود و آن را فریز کنید. با این کار رنگ میوهها بعد از انجماد تیره نمیشود.
۴- میوهها را در سینی قرار دهید و منجمد کنید
پس از شستشو، خرد کردن و آغشته کردن میوهها به آبلیمو، آنها را در سینی بچینید و برای چند ساعت در فریزر قرار دهید تا منجمد شوند. بهتر است روی میوهها را بپوشانید تا عطر و طعم آنها از بین نرود. با این روش میوهها به هم نمیچسبند و ظاهر بهتری پیدا میکنند. بعد از چند ساعت که میوهها منجمد شدند، میتوانید آنها را بسته بندی کنید.
بیشتر بخوانید: بهترین روش برای فریز کردن موز بدون سیاه شدن چیست؟
۵- میوهها را بسته بندی کنید
در آخرین مرحله، باید میوهها را در کیسههای پلاستیکی معمولی یا زیپ دار قرار دهید و درب کیسه را محکم ببندید. سپس تاریخ و محتویات هر بسته را روی آن بنویسید و میوهها را در فریزر قرار دهید. به یاد داشته باشید که میوهها را از سبزیجات و سایر مواد جدا نگه دارید تا کیفیتشان حفظ شود.
“““html
میوهها بوی زیادی دارند، بنابراین باید آنها را به درستی نگهداری کنید تا عطر و طعمشان تغییر نکند.
برای نگهداری میوه در فریزر، میتوانید از ظروف پلاستیکی مناسب فریزر استفاده کنید. حتماً از ظرفهایی استفاده کنید که درب آنها به خوبی بسته میشود.
بیشتر بخوانید: شاه میوهها کدامند؟
نکاتی که باید در مورد فریز کردن صحیح میوهها بدانید
- قبل از فریزر کردن میوههای تابستانی که هسته دارند، بهتر است هسته آنها را جدا کنید.
- میتوانید از میوههای فریز شده برای درست کردن اسموتی استفاده کنید.
- قبل از گذاشتن میوهها در فریزر، حتماً آنها را بشویید و خوب خشک کنید.
- میوهها را در ظرفهای دربسته یا کیسههای پلاستیکی قرارداده و درب آنها را خوب ببندید تا هوا به داخل نرود.
- میتوانید میوهها را خرد کنید تا جای کمتری بگیرند و راحتتر منجمد شوند.
- از میوههای فریز شده برای درست کردن مربا و مارمالاد نیز میتوانید استفاده کنید.
- بعد از فریز کردن، بهتر است میوهها را در چند ماه اول مصرف کنید تا طعم بهتری داشته باشند.
- برای فریز کردن، حتماً از میوههای تازه و سالم استفاده کنید.
در این مقاله به 5 راهکار برای نگهداری میوههای تابستانی خوشمزه در فریزر اشاره شد. شما میتوانید انواع میوهها را بهطور مرتب فریز کنید و در تمام طول سال از آنها بهرهمند شوید. اگر تجربه فریز کردن میوههای تابستانی دارید، خوشحال میشویم نظرات و تجربیاتتان را با ما در میان بگذارید.