بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

چگونه بورانی هویج درست کنیم (مرحله به مرحله)

یکی از خوشمزه‌ترین و خاص‌ترین انواع بورانی، بورانی هویج است که بسیار محبوب بوده و به سرعت آماده می‌شود. در این قسمت از مطلب قصد داریم طرز تهیه بورانی هویج را به شما عزیزان آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه بورانی هویج

هویج رنده‌شده: ۶ تا ۷ عدد
روغن زیتون: به مقدار لازم
ماست چکیده: ۲۰۰ گرم
سیر له‌شده: ۱ حبه
نمک: به مقدار لازم
زیتون سیاه برای تزئین: به مقدار لازم

طرز تهیه بورانی هویج

برای تهیه بورانی هویج، ابتدا نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه بریزید. سپس هویج‌های رنده‌شده را داخل تابه بیندازید و تفت دهید تا نرم شوند. وقتی هویج‌ها نرم شدند، حرارت را خاموش کنید و بگذارید خنک شوند. در این مرحله، ماست را با سیر و نمک خوب مخلوط کنید و سپس هویج سرد شده را به ماست اضافه کنید و همه مواد را با هم ترکیب کنید.
در آخرین مرحله، با قاشق مواد را به شکل گلوله‌های کوچک مثل اسکوپ بستنی داخل ظرف مناسب بریزید و با کمی روغن زیتون روی آن را تزئین کنید. نوش جان.


طرز تهیه بورانی هویج ارومیهای

این دسر یکی از بورانی‌های خوشمزه و محبوب است که کاملاً گیاهی و مفید بوده و طعمی متفاوت دارد. برای آشنایی با طرز تهیه این غذای سبک و خوشمزه، با ما همراه باشید.

مواد لازم

برنج: ۱.۵ پیمانه
لپه: نصف پیمانه
هویج: ۵ عدد
پیاز: ۲ عدد
نعناع و جعفری ساطوری شده: ۱ پیمانه
رب: ۲ قاشق غذاخوری
عصاره مرغ یا گوشت: ۱ عدد
نمک، زردچوبه، و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه بورانی هویج خوشمزه

ابتدا لپه را در آب بگذارید تا خیس بخورد. سپس آن را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزد، بعد آبکش کنید و کنار بگذارید. حالا پیازها را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس هویج‌های رنده‌شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید. درب تابه را بگذارید و ۵ دقیقه صبر کنید تا نرم شوند. بعد از آن، لپه‌های پخته شده را به همراه رب، نمک و ادویه‌ها اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس حدود ۳ پیمانه آب به این مخلوط اضافه کنید و بگذارید بپزد.

زمانی که هویج‌ها کاملاً نرم شدند، برنج را اضافه کنید. البته دقت کنید که برنج را به همراه عصاره مرغ یا گوشت حل شده در آب اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا به جوش بیاید. حدود ۵ دقیقه بعد، جعفری و نعناع ساطوری‌شده را هم اضافه کنید.
در پایان، نمک غذا را بچشید و هر ۵ دقیقه یک‌بار آن را هم بزنید تا ته نگیرد. اگر نیاز بود، کمی آب به آن اضافه کنید و پس از پختن برنج، حرارت را خاموش کنید. بعد از ۲۰ دقیقه (برای اینکه برنج بهتر دم بکشد) غذا را سرو کنید و نوش جان کنید. این غذا را می‌توانید با سیر و ماست و نان و سبزی میل کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل