بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

چگونه بورک ماکارونی درست کنیم؟ (مرحله به مرحله)

“`html

چگونه بورک ماکارونی درست کنیم؟

بورک یکی از غذاهای محبوب در ترکیه است که با ترکیب چند ماده اولیه تهیه می‌شود. با درست کردن بورک ماکارونی می‌توانید یک پیش‌غذا یا وعده غذایی خوشمزه و سریع داشته باشید. این بورک را می‌توانید با انواع سس‌ها سرو کنید. در ادامه طرز تهیه بورک ماکارونی در فر را با هم بررسی می‌کنیم:

مواد لازم برای تهیه بورک ماکارونی:

  • 2 پیمانه ماکارونی پخته شده
  • 1 پیمانه پنیر پیتزا رنده شده
  • 1/2 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  • 1/4 پیمانه شیر
  • 1 قاشق چای‌خوری نمک
  • 1/2 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • 1/4 قاشق چای‌خوری پودر سیر
  • 1/4 قاشق چای‌خوری پودر پیاز
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

دستور تهیه بورک ماکارونی:

ابتدا فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.

در یک کاسه بزرگ، ماکارونی پخته‌شده، پنیر پیتزا، پنیر موزارلا، تخم‌مرغ، شیر، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پیاز را به خوبی مخلوط کنید.

سپس یک ظرف پیرکس یا قالب مافین را با روغن زیتون چرب کنید.

حال مخلوط ماکارونی را در ظرف پیرکس یا قالب مافین بریزید.

بورک را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا رنگش طلایی شود.

پس از آن، بورک را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود.

حالا می‌توانید بورک را به صورت گرم یا سرد سرو کنید.

نکات تکمیلی:

می‌توانید از انواع مختلف پنیر برای تهیه بورک ماکارونی استفاده کنید.

اگر دوست دارید، می‌توانید به جای پنیر پیتزا از پنیر چدار یا پنیر گودا استفاده کنید.

برای طعم بهتر، می‌توانید سبزیجات خردشده مانند فلفل دلمه‌ای، پیاز یا قارچ به مخلوط اضافه کنید.

همچنین می‌توانید بورک را به شکل لقمه‌ای برش بزنید و به عنوان میان‌وعده سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل