بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

چگونه تلخ یا شیرین بودن فلفل دلمه ای را تشخیص دهیم؟

چگونه فلفل دلمه‌ای شیرین را از تلخ تشخیص دهیم

فلفل دلمه‌ای یکی از سبزیجات خیلی مفید است که خوردن آن برای همه، به ویژه کودکان، توصیه می‌شود. این سبزی در سه رنگ سبز، زرد و قرمز موجود است که طعم فلفل سبز قوی‌تر از بقیه است. فلفل دلمه‌ای به دلیل داشتن ویتامین و مواد مغذی، به درمان سرماخوردگی کمک می‌کند و همچنین می‌تواند برای درمان کم‌خونی، حفاظت از چشم و بهبود بینایی و رفع یبوست بسیار مفید باشد.

تشخیص نوع فلفل از روی شکل ته آن

در زیر فلفل دلمه‌ای، برجستگی‌هایی وجود دارد. فلفل‌هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند، از نوع مؤنث هستند. این فلفل‌ها تخم‌های بیشتری دارند و طعم شیرینی دارند؛ بنابراین گزینه بهتری برای تهیه انواع سالاد و مصرف خام هستند.
فلفل دلمه‌ای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است. این نوع تخم کمتری دارد و تند و تلخ‌تر می‌باشد؛ بنابراین بیشتر در پخت‌وپز مورد استفاده قرار می‌گیرد و برای آشپزی کاربردی‌تر است. بالعکس، فلفل دلمه‌ای ماده بعد از پختن و تفت دادن، اصلاً تلخ نمی‌شود و طعم خوبی دارد.

فلفل دلمه‌ای (bell pepper) یک نوع فلفل شیرین است که به خانواده سیب‌زمینی تعلق دارد.
این نوع فلفل به تندی دیگر انواع فلفل نیست.
موطن اصلی آن مکزیک، آمریکای مرکزی و شمال آمریکای جنوبی است.
دانه‌های این گیاه در سال ۱۴۹۳ به اسپانیا منتقل شد و از آنجا به کشورهای دیگر اروپا، آسیا و آفریقا رسید.

خواص درمانی فلفل دلمه‌ای

این سبزی سرشار از ترکیبات آنتی‌اکسیدانی مانند ویتامین C و کاروتن است.
وجود مقدار زیاد ویتامین C در فلفل دلمه‌ای باعث می‌شود که این سبزی برای درمان سرماخوردگی مؤثر باشد.
خوردن مرتب این سبزی در برنامه غذایی می‌تواند هم شدت و هم مدت زمان سرماخوردگی را کاهش دهد.
این فلفل همچنین برای قلب و سلامتی مفید و به عنوان ضد پیری نیز شناخته می‌شود.

سایت رضیم

خروج از نسخه موبایل