“`html
دستور تهیه پاستیل در خانه
دستور تهیه پاستیلموضوعی است که به آن خواهیم پرداخت. پاستیل یکی از خوراکیهای خوشمزهای است که بچهها عاشق آن هستند. تهیه این پاستیلها بسیار ساده است و شما میتوانید آنها را در منزل درست کنید و از طعمشان لذت ببرید.
دستور تهیه پاستیل خانگی با پودر ژله
مواد لازم برای تهیه پاستیل خانگی:
- کش ۱ عدد
- ظرف با ارتفاعی به اندازه نی ۱ عدد
- رنگ خوراکی ۱۵ قطره
- نی قابل انعطاف به میزان دلخواه
- پودر ژله ۲ بسته
- آب جوش ۳ فنجان
- ژلاتین ۲۰ تا ۲۴ قاشق چایخوری
- خامه فرم گرفته ۳/۴ فنجان
مراحل تهیه پاستیل خانگی:
در یک ظرف، پودر ژلاتین و پودر ژله را با آب جوش مخلوط کنید و بگذارید تا ولرم شود. سپس رنگ خوراکی و خامه فرم گرفته را به مایع ولرم اضافه کنید.
نیها را به صورت عمودی کنار هم قرار دهید و در ظرف بگذارید. برای اینکه نیها بهتر کنار هم بایستند، میتوانید از کش استفاده کنید. هرچه قطر ظرف شما کمتر باشد، بهتر است. بهتر است کل ظرف را با نی پر کنید تا فضای خالی نداشته باشید.
حال مایع ژله را به آرامی در نیها بریزید و بگذارید تا سفت شود.
برای خارج کردن پاستیلهای کرمی، روشهای مختلفی وجود دارد. میتوانید از وردنه استفاده کنید! با کشیدن وردنه روی نیها یا با استفاده از آب گرم، پاستیل را از نیها خارج کنید.
دستور تهیه پاستیل خانگی با آبمیوه
مواد لازم جهت تهیه پاستیل:
- شکر ۲ فنجان
- آب یک فنجان
- آب میوه یا نوشابه ۱ فنجان
- پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری
- اسانس یا رنگ خوراکی به میزان لازم
مراحل تهیه پاستیل:
پودر ژلاتین را با آب مخلوط کنید و آن را بن ماری کنید، یعنی از بخار آب برای حل کردن آن استفاده کنید تا شفاف شود. بن ماری یعنی حرارت غیر مستقیم با بخار آب؛ بنابراین، باید از یک ظرف آب استفاده کنید.
برای بن ماری، به یک قابلمه یا کاسه نیاز دارید که بتوانید آن را روی حرارت قرار دهید و ظرفی دیگر که جنس نشکن داشته باشد و در دهانه قابلمه قرار گیرد.
بهتر است ظرف دوم، دهانه قابلمه را کاملاً بپوشاند تا کار با آن راحتتر باشد. سپس شکر و آبمیوه یا نوشابه را روی حرارت گذاشته و بجوشانید. بعد از آن، اسانس یا رنگ را اضافه کنید.
حالا ژلاتین حل شده را به مخلوط آبمیوه و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد را در قالبهای شکلات بریزید و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
برای جدا کردن پاستیلها، کمی شکر یا پودر شکر روی آنها بریزید و از قالب بیرون بیاورید و در یک ظرف دردار قرار دهید. این پاستیل را با طعمهای مختلف میتوانید بدون نگهدارنده تهیه کنید.
فواید پاستیل برای بدن
ژلاتین یک پروتئین خوراکی است که عمدتاً از کلاژن به دست میآید. کلاژن…
“““html
است به دست میآید.
برای تولید ژلاتین، پوست و استخوان حیواناتی مانند گاو یا ماهی را در آب میجوشانند و سپس با استفاده از اسید، محلولی از آنها استخراج میکنند. این روند چندین روز طول میکشد. پس از آن، با پردازش این محلول و خشک کردن آن، ژلاتین به دست میآید.
ژلاتین مادهای جامد، ترد و شفاف است که رنگ آن از زرد کمرنگ تا سفید متغیر میباشد. این ماده بیمزه و بیبو است و شامل ۸۴ تا ۹۰ درصد پروتئین، ۱ تا ۲ درصد نمکهای معدنی و ۸ تا ۱۵ درصد آب بسته به منبع آن میباشد.
به علاوه، ژلاتین فاقد قند، چربی و افزودنیهای دیگر است. این ماده برای سلامت پوست، مو و ناخن بسیار مفید است و به پاکسازی کبد کمک میکند. به دلیل محتوای پروتئینیاش، نقش مهمی در رشد بافتهای عضلانی دارد.
خواص پاستیل و خاصیت پاستیل
دستور تهیه پاستیل انار، دسر محبوب کودکان